предсказания

 | 

 

 

Необходимо е да се работи по-ефективно и упорито, това ще донесе плодове, например, открития в областта на медицината.

Анализатори на пророчествата на Нострадамус казват, че хората ще живеят до 200 години.

Освен това „след появата на новия двигател светът ще бъде същият като преди Вавилон“. Много хора смятат, че двигателят, за който говори Нострадамус, е Интернет и че тази технология в крайна сметка ще създаде нов глобален език.

Categories:

 | 

 

 

Петър Осоговски е Доростолски епископ през Х век, неговата църква е била в днешна Силистра. Той е оставил две големи книги, които в момента се пазят в библиотеката в Малта.

Categories:

 | 

 

 

Учителят Петър Дънов има специална проповед-беседа за бъдещето на човечеството.

Думите му звучат страховито, но правдиво. Нека се вслушаме в тях, за да се предпазим – в това е и смисълът на неговото дело, да ни съветва и пази. Ето и горещото слово на Дънов:

 | 

 

Ясновидецът Влайо Жечев от новозагорското село Коньово предсказвал бъдещето много по-успешно от Ванга, но пророчествата му донесли само неприятности.

Това твърдят негови близки пред "168 часа".

Легендарният феномен Влайчо Желев, или дядо Влайчо, е роден на 15 август 1894 година в Коньово, Новозагорско. Никой не пише за него приживе, но сред народа дядо Влайчо е изключително популярен. Наричат го Безсребреник, защото не вземал и стотинка, и казват, че ясновидската му дарба била по-силна от тази на Ванга.

Categories:

 | 

 

Както всяка година и новата 2019-а се свързва с немалък брой предсказания, и както си му е реда голяма част от тях вещаят апокалиптични събития, пише 168chasa.

"Поляци, бягайте в България и Румъния!". С такъв призив към сънародниците си се обърна от канала си в YouTube един от най-известните полски ясновидци Кшищоф Яцковски през април.

Categories:

 | 

 

Πpeдcĸaзaниятa нa бaбa Baнгa: Aвтopитeтнoтo aмepиĸaнcĸo издaниe пyблиĸyвa нaй-интepecнитe пpeдcĸaзaния нa Baнгa - Πeтpичĸaтa яcнoвидĸa! Aвтopитeтнoтo издaниe "Hю Йopĸ пocт" излeзe c oбшиpeн мaтepиaл зa бългapcĸaтa пpopoчицa бaбa Baнгa, oзaглaвeн: "Tpябвa дa пocлyшaмe тaзи cтapa бългapcĸa жeнa зa "Иcлямcĸa дъpжaвa", пише bez-cenzura.eu.

Categories:

 | 

 

Трудолюбивите пчели измират, точно както предсказва баба Ванга. В едно от пророчествата си петричката ясновидка предрича масовата гибел на пчелите да започне през 2004 г. , пише новини.бг.

Точните думи на Ванга гласят:

"Първо ще изчезнат пчелите, след тях лукът и чесънът, а млякото ще стане отровно".

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби