зодиак

 | 

 

Овен

 Силен понеделник - празничен, богоявленски. Използвайте времето до обяд, за да материализирате идеите си, сутринта е подходяща за финансови операции. Диетите за отслабване днес нямат сила, така че не се насилвайте, но и не прекалявайте. Затова пък днес съдбата се усмихва на самотните сърца. Зарадвайте имениците!
    
Телец

 | 

 

Овен - Всяка нова година започва с надежда и оптимизъм и тази не е по-различна. Месечният хороскоп за януари ви обещава нови постижения. Пригответе се за щастливи времена. Професионалните въпроси и външните цели ще бъдат на преден план. Вие имате подкрепата на Меркурий, Венера и Марс в начинанията си. Меркурий ще помогне да направите плановете си, а Марс ще ви помогне да ги изпълните. Венера ще се включи със социалните си връзки.

 | 

 

 

 
 

2020 година е началото на ново десетилетие и за много знаци от зодиака това е страхотен шанс да започнат нещо ново.

 

Разбира се, не всеки зодиакален знак ще има късмет през новата година. Все пак има три зодии, които през новата година ще преодолеят всички трудности, ще бъдат много щастливи и парични потоци ще потекат към джобовете им.

Новата година ще донесе много хубави емоции на три знака.

 | 

 

Астрологът Павел Глоба нарече октомври месеца на парите и уточни, че три знака от зодиака ще имат особено голям късмет в това отношения, пише jenata.blitz.bg.

Мнозина ще са тези, които ще усетят успеха, но само някои от тях - най-трудолюбивите и най-упоритите ще успеят да го запазят, заяви експертът в изготвяне на хороскопи.

Полезно! Секси модел знае 6 трика, с които загадъчно да се разголи в жегите, без да евтинее

Като цяло октомври 2019 г. е много паричен месец и носи радостни изненади на почти всички.

 | 

 

Известният астролог Павел Глоба разкри представителите на кои зодиакални знаци ще преживеят големи промени през 2020 година. Според него следващите 365 дни ще са решаващи за 3 зодии, пише jenata.blitz.bg.

Само след няколко месеца 2020 година ще почука на вратата ни. През нея представителите на всички зодии ще чакат с трепет да им се случат хубави неща. Оказва се, че най-големи промени ще има в живота на точно три знака, поне според известния астролог. Ето кои са те:

Овен

 | 

 

Лятото приключи, септември настъпи. За мнозина първият месец на есента е свързан с промяна. Тези промени обаче не винаги са успешни, пише jenata.blitz.bg.

Според астролозите три знака на зодиака през септември ще срещнат известни затруднения и проблеми. Ако намерите зодията си в списъка, не се притеснявайте. Вярваме, че ще преодолеете всички трудности и животът ви ще се подобри отново.

Рак: по-емоционални от обикновено

 | 

 

Да видим през кои месеци се раждат по-страстни натури и през кои по-нежни души. Кажете ни месеца си на раждане и ние ще ви разкажем за вашите предпочитания в секса, пише woman.bg.

Януари

Родените през най-студения месец от годината винаги са готови за експерименти в леглото. Те са настойчиви и ексцентрични. Никога не бихте си го помислили, нали? Не очаквайте те да изразяват бурно емоциите си пред вас, ако не се познавате добре.

Февруари

 | 

 

Руският астролог Павел Глоба обаче предупреди, че през последния летен месец четири зодии ще бъдат сполетени от ужасни трудности, пише блиц.

Първата засегната зодия ще е Телец. Представителите на тази зодия трябва да очакват неприятни изненади през август. Неуспехът може да оживее чрез повреди на превозни средства или непланирани големи финансови разходи. Астрологът Глоба съветва представители на този знак да се опитат да намерят хармония в този забързан период и да не се поддават на провокациите на съдбата.

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби