зодии

 | 

 

 

Овен

 

Семейните и любовни връзки през тази година ще бъдат изпълнени с еуфория и оптимизъм. Възможно е определени събития от миналото да саботират вашите отношения през този ден.

 

Необходимо е да оцените личните си умения. Освен това, трябва да работите усилено, за да преодолеете собствените си ограничения. Вероятно, ще имате някои пречки в отношенията ви с ръководните кадри и колегите.

 

 | 

 

 

Овен

 

Вашият идеализъм може да ви разочарова през този ден. Ще има определени ситуации, които може да не вървят по романтичния ви план, просто трябва да гледате от положителната страна на нещата.

 

В професионален план нещата не стоят добре за вас през този ден. Дори да получите силна подкрепа от вашите колеги, някои ситуации няма да ви успокоят. Проявете повече търпение.

 

 | 

 

 

Овен

 

В случай, че партньорът ви в последния момент се откаже от някаква ваша уговорка, заради непредвидени обстоятелства, не бързайте да се разстройвате и да го обвинявате. Отложете плановете си за някой друг ден, без спорове и препирни.

 

Много е вероятно днес да си сътрудничите с ваш колега, който е коренна противоположност на вас като характер. Колегите ви вероятно ще се чудят как успявате да работите в екип и да сте толкова продуктивни заедно.

 

 | 

 

 

 

Овен

 

Днес партньорът ви ще оцени, ако предприемете инициативата в любовен аспект. Днес сте по-сигурни от преди. Колкото и да ви е странно, Марс ще ви повлияе най-много по отношение на връзките. Ще преодолеете малки проблеми много бързо.

 

Днес ще се почувствате полезни с това, което правите и ще знаете, че усилията ви си заслужават. Вашата креативност и добри комуникативни умения ще бъдат високо оценени през този ден.

 

 | 

 

 

Овен

 

Ако имате планове и мечти за бъдещето ви с вашия партньор в дългосрочен план, сега е моментът да си ги запишете и да си направите план, по който да реализирате стъпка по стъпка всяка една цел. Звездите ще ви подкрепят в това начинание.

 

Внесете открояващ се драматичен акцент в облеклото ви като контрастиращи фигурални мотиви или райета. По-смелите от вас може да си позволят привличащи вниманието обувки в червен цвят.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Ако не сте семейни може да излезете на среща с някой, който наистина харесвате. Вероятно, тази среща има потенциал за развитие за нещо по-сериозно. Хармонията при влюбените двойки ще се завърне днес.

 

Очертава се перспектива за кариерно израстване, можете да увлечете своите усърдия на работното място, без да обръщате внимание на ежедневният битовизъм.

 

Categories:

 | 

 

 

 

Овен

Възможно е да преминавате през криза, в която очакванията ви се разминават с мечтите, които сте имали. Може би, е време да слезете на Земята и да си поставяте по-реалистични цели свързани с личния ви живот.

Днес, може да имате неизчерпаема енергия на работното ви място. Забравете това, което е било вчера и проблемите, които сте имали предните дни и започнете на чисто да реализирате идеите си.

 | 

 

 

Овен

 

Вашият естествен чар ще привлече вниманието ви за нова любовна перспектива. Бъдещата ви сродна душа навярно ще сподели вашите възгледи за необходимостта от равенство и баланс в романтиката. Тази нова любов има голям потенциал за вас.

 

За да се справите успешно, ще бъде добре да сте достатъчно балансирани. Ако сте на управленски пост, очаквайте много скоро да напреднете в кариерното си израстване.

 

 | 

 

 

Овен

 

Самотните да имат предвид, че едно обвързване не е лесна работа, изисква прекалена отговорност и време. Затова трябва да бъдете много внимателни, какво обещавате за една бъдеща връзка. Не се привързвайте твърде много, това може да е подходящ момент, да се дистанцирате при липса на сигурност от ваша страна.

 

Днес, вероятно ще ви се наложи да разберете, че сте главна част от голям екип, но не очаквайте да получите лични благодарности за работата, която вършите.

 

 | 

 

 

Овен

 

Комуникацията ще е от съществено значение днес, ако искате да предадете посланието си на любимият за вас човек. Може да се наложи да използвате малко по-различен начин, с който да засвидетелствате чувствата си, за да бъдете забелязани.

 

Това, което ще се отрази чудесно на здравето ви, е да прекарате повече време с децата си или тези на ваши роднини. Игрите и забавленията с деца ще ви заредят положително и ще ви откъснат от проблемите.

 

Телец

 

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби