зодии

 | 

 

Годината на Белия железен плъх ще бъде успешна за много зодиакални знаци. А за 3 зодии този февруари ще бъде месец, пълен с много късмет.

Щастливците обаче не трябва да стоят със скръстени ръце, а да работят здраво. Най-важното е да не  пропускат своя шанс и да се възползват максимално от предоставените възможности.

През втория месец на новата година Вселената ще бъде на страната на 3 зодии и ще им помогне най-накрая да се освободят от всички проблеми. 

Стрелец 

 | 

 

Никой не мечтае да стартира Нова година с негативизъм. И все пак, не за всеки Плъхът е подготвил кошница с награди, охолства и фойерверки, научи vesti365.

Има и 3 зодии, на които им предстои предателство, през януари. Да, правилно разбрахте!

Тези 3 зодии ще пострадат, но това не е задължително и съвсем не означава, че няма да им върви през цялата година. Кои са те, научете сега:

Риби

 | 

 

2020 е годината на Белия метален плъх и повярвайте ни, тя ще се превърне в един уникален период от живота ви. Очакват много промени абсолютно всеки един знак от зодиака.

Най-големите страхове на различните зодии са разкрити!

Някои ще са тежки и съдбовни, проблемите ще се множат, други обаче ще са много приятни.

Каквито и да са те трябва да сте наясно, че именно с Плъха започва новия дванадесетгодишен цикъл на източния календар.

 | 

 

Има жени, които винаги са сами, защото никога не им се получава да изградят дългосрочна и сериозна връзка. И ако си мислите, че това е случайност - жестоко се лъжете! 

Астролозите твърдят, че представителките на някои зодиакални знаци са призвани да бъдат сами цял живот. Някои от тях се чувстват комфортно сами, други са твърде взискателни, а трети не са в състояние да съхранят връзката си.

Телец

 | 

 

Казват, че Рибите сме нежни и романтични, че сме чувствителни и сърдечни.

Така е, наистина. Но също така е истина и че се засягаме лесно и помним дълго, споделят от сайта Dama.bg. И ето какво трудно бихме приели. Ако изобщо е възможно да го направим…

1. Рибите не могат да приемат егоизма

Рибите се раздават за всеки и всичко. Ето защо просто не могат да приемат някой, който живее и мисли само за себе си.

2. Рибите не могат да приемат безразличието

 | 

 

Ето и тъжният списък с четирите зодии, които може никога да не намерят своята сродна душа:

Овен
Овенът е категоричен и винаги уверен в невинността си. „Аз“ е основната буква в тяхната азбука. В младостта си те имат много връзки, някои от които продължават под формата на съвместно съжителство.

Въпреки това, повечето им партньори бързо се уморяват да живеят до това „Аз“ и в най-добрия случай се чувстват „най-добрият приятел на човека“, но не и неговата половинка.

 | 

 

Кой не мечтае за голяма и чиста любов? Колкото и странно да звучи, има и такива хора, за които любовта и бракът не са най-важното нещо на света!

И това изобщо не означава, че по принцип тези хора не са в състояние да обичат и не искат да намерят втората си половинка. Просто не знаят как да изразят чувствата и емоциите си.

Астролозите казват, че има три зодиакални знака, които имат ледено сърце. Те са толкова студени, че понякога изглежда, че са лишени от чувства! 

5-те най-романтични зодиакални знака

 | 

 

Магиите винаги са привличали вниманието на хората.

Мнозина дори са уверени, че самите те притежават подобни умения и някои членове на семейството им са били могъщи магьосници и гадатели, научи vesti365.

Като цяло всеки човек притежава таланта да прави магии. Някои хора са по-склонни към това, други по-малко.

Астролозите твърдят, че има няколко зодиакални знака, които са предразположени към магьосничество много повече от другите.

Ето кои са те:

 | 

 

Следващата година ще бъде доста успешна и интересна, астрологът Тамара Глоба вярва, че всеки има шанс да хване късмета за опашката.

Близнаци

Страхотна година за вас, ако не се страхувате от работа и отговорности. Скриването в ъгъла няма да работи, поставете си цели, стремете се и постигнете – тогава късметът ще бъде на ваша страна. Освен това щастието ще бъде подкрепящо във всички области.

Риби

 | 

 

Новата 2020 година вече чука на вратата, а въпросът на който всеки иска да си отговори е, какво точно го очаква през нея.

Е, астролози вече са наясно кои са зодиакалните знаци, според планетите които през следващите 365 дни ще си живеят царски, ще се радват на много пари, успехи, любов и здраве.

Няма да се бавим повече, а ще ви разкрием кои точно са те.

Лъвовете ще получат щедри подаръци от съдбата и то наведнъж. В животите им ще се случат неща, които не могат да бъдат обяснени по какъвто и да е начин.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби