зодии

 | 

 

Магиите винаги са привличали вниманието на хората.

Мнозина дори са уверени, че самите те притежават подобни умения и някои членове на семейството им са били могъщи магьосници и гадатели, научи vesti365.

Като цяло всеки човек притежава таланта да прави магии. Някои хора са по-склонни към това, други по-малко.

Астролозите твърдят, че има няколко зодиакални знака, които са предразположени към магьосничество много повече от другите.

Ето кои са те:

 | 

 

Следващата година ще бъде доста успешна и интересна, астрологът Тамара Глоба вярва, че всеки има шанс да хване късмета за опашката.

Близнаци

Страхотна година за вас, ако не се страхувате от работа и отговорности. Скриването в ъгъла няма да работи, поставете си цели, стремете се и постигнете – тогава късметът ще бъде на ваша страна. Освен това щастието ще бъде подкрепящо във всички области.

Риби

 | 

 

Новата 2020 година вече чука на вратата, а въпросът на който всеки иска да си отговори е, какво точно го очаква през нея.

Е, астролози вече са наясно кои са зодиакалните знаци, според планетите които през следващите 365 дни ще си живеят царски, ще се радват на много пари, успехи, любов и здраве.

Няма да се бавим повече, а ще ви разкрием кои точно са те.

Лъвовете ще получат щедри подаръци от съдбата и то наведнъж. В животите им ще се случат неща, които не могат да бъдат обяснени по какъвто и да е начин.

 | 

 

В последния месец на годината е време да поздравим всички, които са родени през декември, припомня vesti365.

Всеки от нас има поне един приятел, познат, колега, роднина, празнуващ рожден ден в 12-ия месец. Тези личности са управлявани от Юпитер и притежават много уникални качества. С какво са толкова забележителни, вижте в следващите редове.

Родени учители

 | 

 

Декември месец вече чука на врата и астролозите решиха да споделят какво ще се случи през него.

Според известния Павел Глоба предстоят тежки промени и големи обрати за няколко представители на Зодиака през последния месец на 2019 година.

Експертът посочи кои са петте знака, които ще бъдат най-силно засегнати от движението на планетите и разкри какво точно ги очаква. За някои от тях идват наистина тежки времена.

 | 

 

До края на годината остава малко време. Въпреки че вече правим планове за коледните и новогодишни празници, дотогава остава над месец, в който могат да се случат още интересни неща, пише "Дарик".

Телец

Юпитер е в Козирог, а Уран е в Телец. Това означава, че в средата на декември Телците ги очакват страхотни възможности в работата, които ще доведат то финансово благополучие. Новолунието през декември ще ви донесе много нови и хубави новини. Що се отнася до любовта, ще се случи нещо приятно и неочаквано.

 | 

 

В обществото е прието, че с възрастта човек става по-добър, натрупва опит, знания и мъдрост. На практика обаче тази преценка е далеч от реалността. 

На челно място се нарежда Девата. Тя се характеризира с изключителен егоизъм и силно желание за съвършенство. И двете качества придобиват тежки форми с възрастта.

 | 

 

Парите са като водата – изпаряват се бързо и неусетно. Това кара всеки човек да търси максимално много източници на доходи. Зимата често е сурова и не навсякъде има достатъчно работа. Много хора си остават у дома и не знаят от къде да намерят средства.

В допълнение декември месец е времето, когато трябва да купувате много подаръци за близките си хора, настава и новогодишна суматоха. Разходите винаги са високи.

Астролозите обаче твърдят, че три зодиакални знака ще се къпят в пари тази зима и ще ги споходи истинско финансово щастие.

 | 

 

Смята се, че всяка жена е в състояние да създаде уют и да обгради съпруга си с любов. Астролозите обаче не са съгласни с това.

По знака на зодиака, под който е родена жената, е напълно възможно да се определи дали дамата на сърцето е създадена за ролята на идеалната съпруга.

Според астролозите датата на раждане и съответно зодиакалният знак има впечатляващ ефект върху характера на човек. Някои жени са предопределени да станат пазители на семейното огнище и майки, докато други са независими и не могат да създадат здраво семейство.

Categories:

 | 

 

Според астролозите този месец ще има много важни събития. Някои ги чакат драматични промени. Други обаче въобще не трябва да се тревожат.

Промените ще бъдат много положителни и ги чакат наистина радостни събития.

Става въпрос за два зодиакални знака, които ще напълнят джобовете си и ще имат много късмет през ноември.

Кои са тези зодии? Ще разберете в следващите редове.

Скорпион

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби