зодии

 | 

 

 

Овен

Вашите чувства и тези на партньора ви ще са синхронизирани в едно цяло и определено ще усещате по-голяма близост помежду си. Бъдете смели да опитате нови неща и готови да се впуснете в приключения.

Не се надявайте на някакъв голям късмет днес. Всичко ще зависи от вашите усилия и способността ви да довеждате нещата до край. В противен случай, всичко ще върви наопаки.

Телец

 | 

 

 

Овен

 

Ако сте семейни, препоръчително е да обърнете внимание на това, от което се нуждае вашият брачен партньор. Самотните, които търсят новата си любов, бъдете така търпеливи да изчакате още няколко дни.

 

Ще се наложи да определите вашите приоритети. Преди всичко не допускайте да се разсейвате на работното място и се концентрирайте върху работните си задачи.

 

 | 

 

 

Овен

Далечен роднина или познат може внезапно да се опита да насочи вниманието си към вас с цел интереси. Би било добре да бъдете предпазливи спрямо такава фамилиарност. В крайна сметка трябва да защитавате собствените си интереси.

Положителните развития във вашата кариера могат да развият бързо през този ден. Затаете дъх за допълнителна радост, защото когато нещата започнат да вървят добре и ще продължат да се подобряват.

 | 

 

 

Овен

Всяка конфронтация с партньорът ви няма да доведе до нищо добро като последствия. По-скоро се радвайте на тази обич, която днес ви обгръща и не позволявайте на любовта да се превърне в проекция от негативи.

Мисълта ви ще е изключително бърза днес. Постарайте се да запишете идеите и хрумванията си, преди да са ви засипали с куп работни задачи. Използвайте богатото си въображение и цялата информация, до която имате достъп за проектите си.

Categories:

 | 

 

 

Овен

Днес следва да си припомните за онези хора, роднини или приятели, които са ви подали топлата си длан за подкрепа. Затова се опитайте да спестите малко време, за да прекарате с тези, които наистина имат значение за вас, дори ако това е свързано само с едно телефонно обаждане.

 | 

 

 

Овен

Може да бъдете сигурни, че днес любимите ви хора ще ви помогнат щедро от сърце. Бъдете благодарни и компенсирайте по най-благороден начин техните добронамерени усилия.

Вашата неприязън към клюките ще ви накара да се нахвърлите яростно към колега, който има лошо отношение към друг, за когото се грижите. Проявете самообладание, защото виновната страна скоро ще бъде изправена пред отчет за неправдата.

 | 

 

 

Не искаме да ви разваляме настроението, защото лятото е, за да бъдем щастливи и да се радваме на хубавото време и заслужената почивка. Но... има три знака от зодиака, които ще бъдат подложени на изпитание.

Според планетите за тях идват лоши дни, защото проблемите ще ги застигнат. Представителите на тези три знака ще се изправят пред няколко теста и ще трябва да вземат много важни решения. Дали обаче ще успеят да издържат на напрежението? Ето кои са тези зодии.

Близнаци

 | 

 

 

Овен

Поради характерните ви динамични характеристики ви се препоръчва като основна билка евкалипт. Евкалиптът е билката, която ги предпазва от беди. Растението има антисептични свойства и затова се използва за лекуване на рани. Освен това се употребява за натурално обезболяващо и има противовъзпалително действие. Маслото от евкалипт помага при депресия и главоболие.

 | 

 

 

Овен

Ако сте временно разделени, ще имате втори шанс да се преборите с препятствията. Много е важно да се работите усилено, докато не намерите начин да ги преодолеете без особени последствия.

Най-вероятно ще си имате промени на работното място. Не се оплаквайте твърде много, няма място за отчаяние. Адаптирайте се към ситуацията.

 | 

 

 

Овен

 

Ще имате прилив на енергия и страхотно настроение днес, така че се оставете на течението, без много да мислите, анализирате и изчислявате всяко едно нещо. Превърнете този ден в красив спомен за вас и половинката ви.

 

Сега, може да ви се отдаде възможност да поемете по нов път в кариерата. Не изпускайте този шанс и проверете всички работни места, където може да просперирате.

 

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби