пътуване

 | 

 

Румънският плаж Мамая, който е любим на румънските туристи, е един от най-добрите плажове в Европа.

Това показва онлайн платформата "Най-добрите европейски дестинации. Плажът Мамая е включена в топ най-добрите плажове в Европа за първи път тази година.

Курортите по морето тихомълком вдигат цените

В класацията за 2019 г. включва и плажове във Франция, Испания, Гърция, Хърватия, Италия, Турция, Черна гора, Англия и България.

Categories:

 | 

 

Да пътуваш е хубаво нещо, но не и когато от това обикновено ти става лошо, пише zdrave.to.

В автомобилът най-благоприятна за пътуване е предната пътническа седалка, тъй като можете да гледате напред в далечината и да сте подготвени за движенията, които ви очакват.

Слабост, замаяност, гадене, главоболие, липса на въздух, изпотяване, спад на кръвното налягане.

Това са само част от симптомите на неразположение по време на път.

Categories:

 | 

 

Пътуването с круизен кораб се смята за един от върховете на лукса. То навява мисли за пасажери в смокинги, слушащи струнни квартети. Но новото поколение от побъркани за купони туристи, заплашват да потопят идеалистичната репутация на индустрията, пише британският таблоид "Сън", цитирани от лупа.

Възползващи се от офертите ол инклузив за питиета и храна, туристите стигат до крайности на някои от презокеанските дестинации. Един бивш музикант на круизен кораб споделя: „Сравнително евтините цени на екскурзиите и питиетата, превърнаха пасажерите в животни”.

Categories:

 | 

 

Може би ще ви е трудно да повярвате, но по света наистина има места, където ще ви дадат пари, само и само да останете там. И това не са само прословутите италиански селца, за които вече всички заем, пише блиц.. 

Разбира се, навсякъде има уловка, но пък си струва да проверите дали точно това не би се превърнало във вашето място за временен престой, а защо не и за постоянно. 

Те са:

Италия, Бормида

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби