баба Ванга

 | 

 

 

Предсказанията на известната българска гадателка Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като Баба Ванга, все още предизвикват спорове в Русия.

Въпреки факта, че тя почина през август 1996 г., и досега на повърхността продължават да изплуват нейни нови пророчества. През март тази година например имаше новина, че Ванга, оказва се, предупреждава за появата на коронавируса.

 | 

 

 

Руският журналист Сергей Кастарной, приятел на българската пророчица Ванга, отново хвърли света в размисли.

 

Миналата Коледа, привързан към детектор на лъжата, той разкри, че приживе българската пророчица му е споделила видението си, според което през 2020 година светът ще бъде изправен през сериозен шок около две специфични дни.

Това са дните, в които има натрупания на пет двойки – 22 февруари 2020 и 22 декември 2020. Тя обаче го помолила да не разкрива предсказанието, докато не му дойде времето.

 

Categories:

 | 

 

 

Покушение срещу Владимир Путин, страховито цунами през 2020 г. и... край на света. Това са едни от най-страшните предсказания на баба Ванга, съобщава Express.co.uk.

Година преди смъртта си през 1996-а пророчицата предсказва, че планетата ни ще бъде изпепелена. Успокояващото в случая е, че според нея огненият ад няма да се случи в следващите 3000 години, а чак през 5079 г. Лошото е обаче, че баба Ванга не е уточнила по какъв начин ще се стигне до това изпепеляване на Земята и края на света.

 | 

 

Всеки, който иска да има стройна фигура и да не се сблъсква след това с омразния йо-йо ефект, може да изпробва тази билкова рецепта.

Българска пророчица баба Ванга е давала съвети на хората по всякакви въпроси, включително за лечението с билки. Билката, която десетки българи са опитали по препоръка на Ванга, се казва омайниче. Тя препоръчвала омайничето като най-добрата билка за отслабване.

Омайничето представлява многогодишно тревисто растение, което се среща в сенчести тревисти места на територията на цяла България.

Categories:

 | 

 

 

Пророчицата баба Ванга е оставила няколко лесни рецепти, които успешно лекуват безсъние.

Особено в летните горещини често ни измъчва безсъние, тъй като през деня тялото ни не успява да се охлади достатъчно, за да може вечер да заспим спокойно. Поради тази причина мозъкът ни не получава сигнал, че вече е време за сън.

Categories:

 | 

 

 

Всеки може да бъде щастлив. За да направите това, е важно да следвате прости съвети и да елиминирате негативното отношение.

Известната Ванга е оставила богато наследство, което до днес помага на хората да намерят хармония и благополучие в живота. Нейните мъдри съвети се използват навсякъде, за да се запази чистотата на душата, да се живее в хармония със света и да не се оставят негативните неща в живота на човека.

Ежедневни съвети за щастие

Categories:

 | 

 

66-годишният мюсюлманин Шукри Декташ от Сандански дари теле за храма на пророчицата Ванга. На 14 октомври на Рупите ще се раздава курбан, когато ще се отбележи 25 години от освещаването на  храма „Света Петка Българска“.

Шукри Бекташ за трети път дарява теле на храма.

Categories:

 | 

 

Наричала ги кристалните деца - математици, музиканти, лекари, които ще се върнат в страната ни със знания и ще я поведат напред

Тези, които свалят Живков, определя като жадни за власт, а сегашните управници - алчни за пари

Завещава да пазим Родопите и да не позволяваме там да стават природни бедствия, пише 168chasa.bg.

 

“След третото поколение българи страната ни ще тръгне напред."

Categories:

 | 

 

Британските таблоиди редовно публикуват все нови и нови пророчества на Ванга. Конкуренция им правят и руските, в които тези дни се появи поредната серия предсказания, приписвани на Ванга. Ето част от тях.

След Третата световна война, която ще бъде запалена покрай военния конфликт в Сирия, държавите на стария континент щели да спрат да съществуват. По този начин Ванга е предсказала изчезването на Европа от лицето на Земята.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби