гроб

 | 

 

 

57-годишната укрaинкa Нинa Рудчeнкo прeживяла иcтинcки ужac, кoгaтo била нaпaднaтa oт двaмa брaтя cъceди в Пoлтaвa. Мъжeтe - нa 27 и 30 г. - нaхлули в къщaтa ѝ, прeбили c бeйзбoлни бухaлки и я измъчвaли, дoкaтo нe припaднe, пише "Марица".

 

Categories:

 | 

 

От гроба на млада жена при разкопки е открит забележителен обект на 2137 години, който много прилича на iPhone, пише блиц.

Структурата е изработена от вид лигнит - с вложки от полускъпоценни камъни, съобщава "Мирър". Той е открит в некропола Ала-Тей след като е пресушено водохранилище близо до Саяно Шушенския язовир и най-голямата в Русия електроцентрала. Експертите твърдят, че починалата е била модерна млада жена, която е живяла в епохата Хуну в южната част на Русия.

Categories:

 | 

 

Все още не е ясно кой е изхвърлил тонове мъртви норки на нерегламентирано място в рудници до твърдишкото село Боров дол. Шести ден информацията по случая е ограничена. Кметът на Твърдица каза за Би Ти Ви, че става дума за над 40 камиона, които са извозили животинските отпадъци. Приблизително това са около 140 тона, пише лупа.

Тези цифри бяха опровергани от прокуратурата в града, но те не излязоха с официална информация за количеството. По случая се води разследване.

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби