бдж

 | 

 

 

Локомотив, сякаш изскочил от Ледената епоха, вози пътниците от София за Варна, алармира гражданинът Радослав Благоев. Той е направил снимки на локомотива, собственост на БДЖ, от които е видно при какви условия работят машинистите в държавната ни железница.

Categories:

 | 

 

 

 

Движението на влаковете в страната в няколко участъка на страната е прекъснато поради тежката метеорологична обстановка довела до силни снегонавявания, паднали дървета и далекопроводни стълбове от електропреносната мрежа, вследствие на което е прекъснато захранването на контактната мрежа.

Към този момент е преустановено движението по направлението:

Categories:

 | 

 

38-годишен мъж е загинал, след като е блъснат от влак на жп гара – Церковски.

Сигналът за инцидента е подаден около 03.10 часа тази сутрин в Районно управление – Карнобат.

Съобщено е за инцидент в района на жп гара – Церковски, при който влакът от Пловдив за Варна блъска вървящ по жп линията мъж, който загива на място.

Categories:

 | 

 

Въпреки многото сигнали и публикации за влаковете без климатици, които са с неотварящи се прозорци, вече над три петилетки от БДЖ си правят оглушки и продължават да застрашават живота и здравето на десетки пътници, пише новини.бг. Държавата продължава да налива по 200 милиона лева субсидия година след година в това болно дружество. Защо?

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби