училище

 | 

 

 

 

„Внукът ми дойде при мен със силно главоболие. Това ми направи впечатление, защото той не обича да се оплаква. Предположих, че е болен и го оставихме у дома. На следващия ден разбрах за случката от дъщеря ми. Възмутен родител на друго дете й разказал за случилото се”, каза Цеца Медарова, баба на оплютото дете в пазарджишкото училище.

Categories:

 | 

 

 

 

Осъдиха по бързата процедура на условна присъда родителят, който вилня в час по химия в пловдивското училище "Княз Александър Първи”. Припомняме, че на 22 януари 50-годишният мъж нахлул в класната стая на дъщеря си по време на учебни занятия, за да иска обяснение от ученик, който имал конфликт с нея. Това било сторено с агресия и грубост. 

Пловдивският районен съд е осъдил мъжа на девет месеца „лишаване от свобода“, но присъдата ще бъда условна с три години изпитателен срок. Родителят е признал вината си.

Categories:

 | 

 

 

Търсиш едно, а намираш друго. Такъв е случаят със сондаж в столично училище.

Минерална вода бликна в двора на столичното 15 училище "Адам Мицкевич" в квартал "Надежда". 

Сондажът бил започнат за въглища, но вместо това сондата стига до извор с минерална вода.

Categories:

 | 

 

 

Баща нахлул  в ОУ „Княз Александър Първи“ вчера.  След като е изблъскал охраната, влязъл е в класната стая на дъщеря си, измъкнал я оттам и заедно с нея е връхлетял по време на часа по химия в стая на 7-ми клас.  Причината за нахлуването била , че се опитвал да открие момче, ударило дъщеря му, съобщава Glas.bg.

Categories:

 | 

 

Министерството на образованието и науката ще настоява да се прекрати практиката учебните часове на втората смяна да приключват след 18:30 часа, коментира зам.-просветният министър Таня Михайлова, която обясни, че идеята се обмисляла и заради последните инциденти с блъснати по тъмно деца, които се прибирали от училище, съобщава Дарик.

Categories:

 | 

 

Престижното балетно училище на Виенската опера попадна в центъра на здравен скандал – разследване твърди, че възпитателите са окуражавали децата да пушат цигари, за да контролират теглото си, пише „Индипендънт“. Скандалните твърдения се появиха за първи път през април, когато училището беше обвинено от медиите за сериозен психически и физически тормоз над учениците.

Categories:

 | 

 

Пневмония, която се е развила мълниеносно е най-вероятната причина за смъртта на седмокласничката от училище „Христо Ботев” във Враца. 13-годишната Нели почина в междучасие в класната си стая в понеделник сутринта. Данните от аутопсията на момичето водят до заключението, че именно тежко белодробно страдание, което се е развило много бързо, е довело до леталния изход, съобщиха от окръжната прокуратура във Враца.

Categories:

 | 

 

 

Да преподаваме на учениците е последната ни грижа, разказва бивша учителка, пожелала анонимност в писмо до “За Перник”.

Въпреки, че вече не работи в сферата на образованието, госпожата иска да остане анонимна, тъй като съпругът й също е преподавател. Читателката ни иска да разкаже какво е да си учител в Перник, както и в България.

Ние Ви предаваме дословно нейното писмо: Ето какво пише:

Categories:

 | 

 

11-годишно момиче в течение на две години е била изнасилвана от 50-годишния охранител на своето училище.

 Родителите забелязали, че детето им е бременно, едва когато то било вече в петия месец, пише в. "Дейли мейл" Майката  забелязала, че дъщеря ѝ се чувства зле и я завела на лекар.

Жената дори не могла да си помисли, че причината за неразположението на дъщеря ѝ е бременност. Освен това прегледът при лекаря показал, че 11-годишната  е бременна в петия месец.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби