телефон

 | 

 

 

Телефона на 11-годишно момче е бил откраднат от двама млади мъже. Кражбата станала във вход на блок в столичния квартал „Люлин“. За това сигнализира майката на момчето Милена Иванова, съобщи Нова.

 

Categories:

 | 

 

 

Община Пловдив разработва единен безплатен телефонен номер, тип 0 800 за връзка и в услуга на гражданите, който ще стартира работа в рамките на следващата седмица.

 

Целта е да се изгради първият в страната общински колцентър, на който служители на общината да дават информация на гражданите, свързана с работата на администрацията и нейните структури, съобщи БНР.

 

Categories:

 | 

 

14-годишна тийнейджърка от Казахстан загуби живота си, след като мобилният телефон е прегрял и избухнал под възглавницата ѝ, в близост до лицето ѝ, пише новини.бг.

Алуа Абзалбек е оставила телефона си да се зарежда под възглавницата, като в същото време е възнамерявала и да слуша музика през слушалките, докато апаратът се зарежда през нощта, предадоха световните медии.

Categories:

 | 

 

След часове на издирване на жена, влязла в река Дунав в Южна Германия, за да търси изгубения си мобилен телефон, германските власти я откриха жива и здрава в дома й, съобщава БТА, цитирани от лупа.

31-годишната жена, която се гмурнала късно в петък да търси телефона си, паднал в Дунав близо до железопътния мост в град Ной-Улм, успяла да доплува до брега.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби