ЗЛАТО

 | 

              Новата 30-годишна война (2018-2049)

Известно e, че зa 200 години глобалният „Център на гравитация„ се премести от района на Кашмир в посока на запад и бе установен в края на 20-ти век някъде около Исландия.

 | 

Ето, че измина цяло десетилетие от финансовата катастрофа през 2008-ма година, за която сега знаем със сигурност, че е била организирана от Уолстрийт и компрометираното Министерство на финансите на САЩ.

 | 

Лихвите на Папата и как Ватиканът е послужил за пример на големи държави като САЩ да живеят на кредит

Историята на облигациите като дългов инструмент е тясно свързана с Ватикана в Рим.

 | 
снимка: irishexaminer.com

През последната седмица излязоха три проучвания по темата „Забрана на парите в брой”. Първото е на Централната банка на Холандия, второто е на Европейската Централна Банка, в сътрудничество с експерт от МВФ и третото е на канадската Централна Банка. Общото между трите анализа е, че централните банки продължават методично да охладняват в любовта си към парите в брой.

 | 

Как три генерации плащат разходите на Германия за Първата Световна Война! А дали и българскят, беден данъкоплатец, бидейки гражданин на ЕС, не участва по някакъв начин в това салдо? Едва ли ще разберем, но нека видим фактите, представени от bradva.bg

Известно е, че в навечерието на 1914 година, светът се намира в задънена улица като резултат от първия етап на глобализацията наложена от Англия.

 | 
снимка: shutterstock

Бюджетният спор на Италия с Европейския съюз и дълговата криза в Европа!

Защо Германия не желае да финансира повече страните от „Club Mediteranee

 | 

                     Златото и Втората Световна война

                     Най-Големият Правителствен Грабеж на  Злато

                     И Най-Голямата логистична операция по превоз на богатство,  злато през Атлантика

 | 

Съкровището на Царство България изнесено в СССР през 1959 година

26 тона злато, натрупано по време на Царство България, е откраднато тайно от Съветския съюз в края на 50-те години на ХХ век. Това шокиращо разкритие лъсва от разсекретени документи на Държавния архив и на Българската народна банка (БНБ), става ясно от разследване на „Дойче веле“.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби