Негован

 | 

 

Не мога да се ангажирам с конкретна информация относно предполагаемата трета жертва на убийците от Негован. Това каза министърът на вътрешните работи Младен Маринов пред журналисти в кулоарите на Народното събрание във връзка с предполагаемата трета жертва на убийците от софийското село, предаде агенция „Фокус“, цитирани от блиц.

Categories:

 | 

 

Трета жертва на убийците Пламен Шляпашки и Георги Нанчев. Това подозират близки на мистериозно починала възрастна жена. Близки на починалата Цветанка Стоянчева откриват, че след смъртта й липсват 70 000 евро от продадена земя. пише блиц.

 | 

 

Касапинът от Негован Пламен Шляпашки може да се окаже сериен килър с неизвестен брой трупове зад гърба си. Близките на мистериозно починала жена от столичния кв. "Гео Милев" се опасяват, че именно бруталният убиец е виновен за смъртта й. Шляпашки е продавал апартамента на 85-годишната Цветанка Стоянчева без знанието на роднините й, пише лупа.

Дъщерите на 85-годишната загинала искат есхумация на гроба й и нова аутопсия. Самото решение трябва да стане ясно до няколко дни. Според адвоката на роднините е много вероятно молбата да бъде удовлетворена.

 | 

 

Дъщерята на убитите Йордан и Марияна Атанасови - Жанилина, е искала да отнесе останките им в любимата Нигерия, където баща й бе дългогодишен треньор по борба, съобщи Lupa.bg от близки на почерненото семейство. Жанилина Каган, която от години също живее в столицата Лагос, ще се върне там само с кучето на убитите си родители - белият лабрадор, който килърите Пламен Шляпашки и Георги Нанков единствен пощадиха. 

Categories:

 | 

 

Строителите Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, които застреляха треньора по борба Йордан Атанасов и втората му съпруга Мариана, а след това разфасоваха труповете им и ги натъпкаха в бидони, които захвърлиха във водоем край Негован, са поддържали интимна връзка помежду си, разкриват запознати пред "Уикенд", пише блиц.

За странната мъжка дружба между убийсците Шляпащки и Нанчев намекна още преди седмица началникът на "Криминална полиция" в СДВР комисар Ангел Бандъков, който е в основата на разплитането на бруталната двойка екзекуция на възрастните хора.

 | 

 

Няколко мастити адвокати по наказателно право са отказали да защитават в съда строителите Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, арестувани за бруталното двойно убийство на възрастното семейство Йордан и Мариана Атанасови, пише лупа.

Categories:

 | 

 

Двамата изверги, които убиха треньора по борба Йордан Атанасов и жена му Марияна, са им отрязали главите, защото не се побрали в бидоните, пише "Телеграф". Това ужасяващо признание майсторите Георги Нанчев и Пламен Шляпашки след ареста им. Това разкриха криминалисти, работещи по смразяващия случай.

Убийците били арестувани в близкото до столицата село с. Джурово, докато подменят дограма. Пламен и Георги направили пълни само признания, като допълни, че очаквали да вземат от жертвите си 60 000-70 000 евро, които семейството спестило от продажбата на апартамент.

Categories:

 | 

 

Галя, дъщерята на Пламен Шляпашки, се съгласи да разкрие своята версия за случилото се с баща й. Заедно с Георги Нанчев той е обвинен за жестокото убийство на Йордан Атанасов и съпругата му Марияна. Според Галя е възможно баща й да е натопен, пише блиц.

Младото момиче разкрива, че всички в семейството й са много уплашени. И твърди, че по никакъв начин не може да повярва във вината на Пламен.

Categories:

 | 

 

На 17 този месец беше получен сигнал за намерени части на човешки труп в района на село Негован. Самият оглед продължи няколко дни. Бяха събрани доказателства. Това заяви в ефира на Нова тв старши комисар Николай Хаджиев, зам.-шеф в ГДНП, пише блиц.

 | 

 

Добър човек е. Грижеше се за семейството си. Само той работеше, малкият ми син е със слухов апарат, а дъщеря ми на 16-години. Разчитахме на него. Просто съм потресена. Това каза жената на единия от обвинените в двойното убийство край Негован Пламен Шляпашки пред Bulgaria On Air.

Пламен е баща на две деца и е живеел със семейството си в столичния квартал "Дружба". Според жена му е изхранвал изцяло семейството от работата си в Техническия университет.

"Не сме имали финансови проблеми, той си работеше честно", каза още тя.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби