санкции

 | 

 

 

Спасители искат санкции за летовниците, които не спазват правилата на плажа. В сряда в социалните мрежи се разпространи клип, на който се вижда как пиян румънски турист е изваден с шамари от бурното море. Случаят е от Несебър, а конфликтът избухва, след като летовникът с надуваем дюшек отказва да излезе доброволно. Това постави въпросът какви са правата на спасителите, когато плажуващите не спазват флаговата сигнализация, съобщи Нова.

Categories:

 | 

 

 

„В даден парк, който ще бъде отворен в часовия диапазон, се създава една организация откъде може да се влиза, откъде може да се излиза, на какво разстояние, каква е да посоката на движение, за да няма струпване. В повечето паркове ще има доброволци, ще има охранителни фирми и ще има полицаи, които евентуално ще окажат съдействие на тези доброволци при някоя конфликтна ситуация. Ако някой очаква, че ще има полицай на всяка алея, не е това идеята“, заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов, съобщи БНТ.

Categories:

 | 

 

 

Да има реални санкции за злоупотребяващите с болнични, като глобите да бъдат както за лекарите, които ги издават, така и за тези, които ги ползват. За това ще настояват работодателите на предстоящия Тристранен съвет следващата седмица.

Председателят на АИКБ Васил Валев обясни, че на срещата със синдикатите и властта ще се обсъждат мерки срещу злоупотребите с болнични. Бизнесът обаче ще внесе и допълни материали, с които отново ще сложат на масата важните за тях мерки.

Categories:

 | 

 

"Глинĸaщpace" e yлицa в caмия цeнтъp нa Бepлин - в нeпocpeдcтвeнa близocт дo Бpaндeнбypгcĸaтa вpaтa. Hищo чyднo, чe нaмиpaщият ce нa тaзи yлицa "Cити xocтeл Бepлин" e винaги пълeн. Cтaя в нeгo cтpyвa oĸoлo 17 eвpo нa нoщ, ĸoeтo зa гpaд ĸaтo Бepлин e нaпpaвo cмeшнa цeнa - xoтeлcĸaтa нoщyвĸa инaчe излизa cpeднo 100 eвpo, пише money.bg.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби