извънземни

 | 

В дома на това семейство има присъствие, което не е от този свят! 
 

 

В продължение на седмици те чували странни звуци, които идват от таванското помещение в къщата им. 
 

 | 

Сатия Сай Баба е Индийски гуру, често описван като аватар и чудотворец притежаващ способността да материализира. Бил смятан за въплъщение на Бога на Земята

Две невероятни истории свързани със Сай Баба, разкрили истинския лик на Исус Христос.

 | 

Теодора Стефанова предсказа бъдещето на кабинета, гадателката на Берлускони коментира и Мондиала

Теодора Стефанова, която е лична гадателка на Силвио Берлускони пророкува какво ще е бъдещето на кабинета на Бойко Борисов. Пророчицата е категорична, че този път предсрочни избори не се очертават.

 | 

Тя започва през 1987 г., а става известна през 90-те години на миналия век, когато хонконгски вестник публикува материал за странното момче Юнг Ли Ченг. То е на пръв поглед обикновено, с едно изключение – пристигнало е в 1987-а от… миналото.

 | 

Професорът по космология и физика в Калифорнийския институт Шон Карол (Sean Carroll) заяви пред Еxpress, че животът след смъртта е невъзможен поради физическите закони. Той е сигурен, че веднага след като спре да работи организмът, спира да работи и съзнанието.

 | 

Онова, което забележиш като първи обект в тази снимка е знак какво да очакваш от съдбата в бъдещето. 

Ако ти си видял лампа

Това означава, че ще намериш вътрешно просветление.

Ще те осени нова идея.

 | 

Шефът на операцията по разкопките в Царичина ген. Любомир Динев старателно си е записвал разговори с извънземната цивилизация, каза пред "168 часа" Никола Даскалов, зам.-министър на отбраната в правителството на Филип Димитров. Според него диалозите се водели с посредничеството на екстрасенса Елисавета Логинова. 

 | 

Звучи наистина невероятно, но изглежда, че съществува някакъв закон на Вселената, според който на снимките се появяват странни и плашещи неща. 

 | 

На няколко места в Индия се пазят архиви от палмови свитъци, за които се врява, че съхраняват листа, върху които е изписана съдбата на всеки един човек – минало, настояще и бъдеще.

Палмовите листа могат да предсказват бъдещето чрез Наади Шастра, която се смята за най-старата форма на хинду астрология. Тя се практикува в Тамил Наду и Керала. 

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби