извънземни

 | 

 

Извънземните съществуват и има шанс вече да живеят при нас на Земята. Това смята първият английски астронавт, излетял в Космоса, д-р Хелън Шарман. Тя взема участие в мисия към съветската модулна космическа станция "Мир" през май 1991 г.

В интервю за списание "Observer" Шарман си спомни за годините, посветени на науката, и сподели теория, че извънземният живот не е мит. "Пришълците съществуват и този факт не може да бъде оспорван. Най-вероятно има всякакви различни форми на живот сред милиардите звезди в нашата галактика.

Categories:

 | 

 

Извънзeмнитe cъщecтвувaт, прoдължaвaт дa твърдят уфoлoзи oт цял cвят.

Eкcпeрти в oблacттa нa уфoлoгиятa ca нaмeрили бaзa нa извънзeмни нa Зeмятa. Тoвa oткритиe щe прoмeни иcтoриятa. Уфoлoзитe твърдят, чe ca уcпeли дa oткрият cлeди oт извънзeмни нa дънoтo нa Тихия oкeaн, дoпълвa укрaинcкoтo издaниe.

Categories:

 | 

 

Ученият от САЩ Джеймс Бендорф предположи, че ко-орбиталните космически обекти, движещи се по същата орбита, по която се движи и нашата планета, са сонди на извънземни цивилизации. Някои изследователи са на мнение, че това е малко вероятно, но въпросната идея може да се окаже ценна с оглед на бъдещите изследвания, пише блиц.

Categories:

 | 

 

В обозримото бъдеще НАСА ще открие доказателства за живот на Марс, но човечеството няма да бъде готово да приеме това революционно откритие, заяви д-р Джим Грийн, водещ учен в космическата агенция.

През март 2021 г. на Червената планета трябва да кацнат два нови роувъра – един на НАСА и един на Европейската космическа агенция, пише блиц.

Categories:

 | 

 

В египетските пирамиди теоретиците на конспирацията са открили тайни лаборатории на извънземни, които според специалистите, са създадени от представителите на извънземните цивилизации с цел да контролират процесите във Вселената, пише блиц.

Конспиролозите, използвайки съвременна техника, са наблюдавали появата на няколко НЛО в небето над Египет. Екипажите на самолети също са се натъквали на извънземни, които се появявали пред машините, проучвали структурата им и след това се насочвали в посока към пирамидата на Хеопс.

Categories:

 | 

 

А строноми за първи път откриха вода в атмосферата на планета K2-18b. Водата в комбинация с благоприятната температура на планетата означава, че там може да има живот, съобщи BBC.

Новите космически телескопи ще могат, според учените, през следващите 10 години да определят дали газовете, съдържащи се в атмосферата на K2-18b, се произвеждат от живи организми. Резултатите от изследването са публикувани в списанието Nature Astronomy.

„Спиращо дъха откритие“

Categories:

 | 

 

Млечният път може да бъде изпълнен с междузвездни извънземни цивилизации, според ново проучване. Ние просто не знаем за това, защото не са ни посещавали от 10 милиона години.

Изследването, публикувано миналия месец в The Astronomical Journal, показва, че интелигентният извънземен живот може да отдели време за изследване на галактиката, използвайки движението на звездните системи, за да улесни скоковете между звездите, пише megavselena.

Categories:

 | 

 

Загадъчен изблик в небето, поява на гигантски дупки в земята, кръгове по леда и пиктограма на житна нива…

За десетте най-аномални явления на изминалата 2015 година пред „Росбалт“ разказва Вадим Чернобров – криптобиолог, футуролог, уфолог, писател и координатор на движението „Космопоиск“, пише megavselena.

Светлината на Церера

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби