изчезнал мъж

 | 

 

 

РУ Монтана издирва 79-годишния Иван Иванов Георгиев от гр. Чипровци, общ. Чипровци. Мъжът е обявен за издирване по молба на дъщеря си. На 26.11.2020 г. той напуснал дома си и оттогава е в неизвестност.

 

Възрастният мъж страда от старческа деменция.

 

 

 

Categories:

 | 

 

 

МВР Смолян обяви за издирване 23-годишен мъж, изчезнал преди два дни.

 

По молба на близките му е обявен за издирване Ивелин Велинов Узунов на 23 години, живущ в село Смилян, Община Смолян.

 

Младият мъж е напуснал дома си на 26-ти, около 09:00 часа сутринта, като за последно е забелязан около 09:30 часа в центъра на селото. От тогава няма връзка с него и не се е прибирал.

 

Ивелин е висок около 180 см., очи – кафяви, облечен е със сива буза, сини дънки и черни гуменки, тип кецове.

Categories:

 | 

 

 

43-годишният Янек Михайлов Миланов, за когото роднини са подали сигнал, че от 31 юли нямат връзка с него., се издирва от полицията.

 

Предприети са незабавни оперативно-издирвателни действия от криминалисти на РУ- Дупница, мъжът е обявен и за общодържавно издирване. 

Categories:

 | 

 

 

Мъж бе открит на гробище в Египет четири месеца след погребението му.

Мохамед ел Гамал изчезнал през януари и семейството започнало да го търси, но безуспешно. Журналистите разказват, че човекът страдал от психическо разстройство и често напускал дома си.

Известно време след началото на издирването се обадили от местната болница, че е докаран труп на мъж с неустановена самоличност поради напреднало разложение. Почти всички роднини разпознали в него изчезналия Мохамед.

 | 

 

 

Млад лекар от бургаска болница е обявен за издирване. 28-годишният д-р Игли Карасани (специализант по кардиохирургия ) е в неизвестност от 12.07.2020 г. Обявен е в Интерпол, както и за национално издирване.

 

Categories:

 | 

 

 

Мъж, изчезнал без следа и обявен за издирване преди 8 месеца, е намерен мъртъв в колата си в язовир в землището на плевенското село Бохот.

 

Сигналът за изплувала част от купе е получен в плевенската полиция в 7,50 ч в четвъртък. Екипи на пожарната и полицията извадили от водата "Сузуки Игнис", а проверката показала, че автомобилът е обявен за общодържавно издирване от ГДНП-София, с мярка "конфискация". В колата е открито тялото на 62-годишен плевенчанин, обявен за издирване от ГДНП-София, с мярка "установяване на адрес".

 

Categories:

 | 

 

 

Полиция, близки и познати отчаяно издирват 28-годишния Жулиен Костадинов от Царево. Той е напуснал дома си на 23 март сутринта и повече от месец няма и следа от него. Последно е забелязан в района на Созопол на 24 март. Младият мъж не носи в себе си телефон и документи, възможно е да е дезориентиран и уплашен. Той е леко облечен, с тъмни дрехи и сини маратонки, съобщи Флагман.

Categories:

 | 

 

 

 

Пловдивчанинът Кънчо Цанев изчезна в  района на Коматевско шосе. Възрастния мъж е излязъл от дома си и повече близките му не са го виждали.  За това алармира семейството на Кънчо в социалните мрежи.

Пред наш репортер те разказаха, че мъжът е с ментални проблеми и е дезориентиран, но не и агресивен.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби