Павел Глоба

 | 

 

Телец 
За Телец 2020 година ще бъде благоприятен период за любовните отношения. Представителите на този зодиакален знак ще бъдат погълнати от приятни чувства и романтика. 

Астрологът Павел Глоба не предвещава сериозни проблеми и конфликти в личния им живот. По думите му е по-добре да използвате втората половина на годината, за да търсите половинката си, защото това време ще бъде най-подходящо за романтични срещи и началото на една връзка. 

 | 

 

Но сега Павел Глоба разкри кои три зодии ще забогатеят неимоверно през 2020 година, пише blitz.bg.

Ето и зодиите, които ще забогатеят неимоверно през 2020 година:

Водолей
Представителите на този зодиакален знак отдавна мечтаят за финансова стабилност. 2020 г. ще бъде добра година за тях. 

Време е да получите това, което искате. Сега можете да си позволите това, което сте искали толкова дълго, но не смеехте да го купите.

Вероятно „ударът“ ще се появи неочаквано. Възможна е голяма печалба в лотарията. 

 | 

<p>&nbsp;</p>

<p>Известният астролог Павел Глоба разкри представителите на кои зодиакални знаци ще преживеят големи&nbsp;промени през 2020 година. Според него следващите 365 дни ще са решаващи за 3 зодии, пише блиц.</p>

<p>Само след няколко месеца 2020 година ще почука на вратата ни. През нея представителите на всички зодии ще чакат с трепет да им се случат хубави неща. Оказва се, че най-големи промени ще има в живота на точно три знака, поне според известния астролог. Ето кои са те:</p>

<p>Овен</p>

 | 

 

Известният астролог Павел Глоба разкри представителите на кои зодиакални знаци ще преживеят големи промени през 2020 година. Според него следващите 365 дни ще са решаващи за 3 зодии, пише jenata.blitz.bg.

Само след няколко месеца 2020 година ще почука на вратата ни. През нея представителите на всички зодии ще чакат с трепет да им се случат хубави неща. Оказва се, че най-големи промени ще има в живота на точно три знака, поне според известния астролог. Ето кои са те:

Овен

 | 

 

Август приключва, което означава, че е време любителите на астрологията и хороскопите да разберат какво им подготвя първият есенен месец, пише jenata.blitz.bg.

Хороскопът на Павел Глоба ще помогне да се разкрият няколко тайни на бъдещето, които ще помогнат на представители на всички зодиакални знаци да коригират правилното движението си в професионалния и личния живот.

Мега неприятните изненади от съдбата не трябва да се очакват. Не се страхувайте от възможни промени: те няма да разместят почвата изпод краката ви. 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби