Десислава Иванчева

 | 

 

Вчера до медиите беше изпратен сигнал от Йордан Бонев, към който се съдържат видео и звукови файлове, на които е записана Десислава Иванчева. Същият днес беше внесен и в прокуратурата, а Бонев публично пред медиите застана с името си зад него, съобщи blitz.bg.

Очевидно Бонев е от бил от близкото обкръжение на осъдената на 20 години за корупция Иванчева и е детайлно запознат с методите и средствата, с които се организират „протестите“ против прокуратурата и избирането на Гешев за главен прокурор.

Categories:

 | 

 

Спешен здравословен проблем е възпрепятствал Десислава Иванчева да се яви на днешния медиен брифинг, който самата тя обяви във връзка с предстоящите местни избори и политическата битка за София.

Пред сайта Actualno.com Иванчева потвърди, че не е дошла заради хранително натравяне.

Categories:

 | 

 

Доказателства за подготвян преврат срещу властта бяха разпратени до редица медии. Сигналът е подаден от Йордан Йорданов Бонев, син на Венцислав Ангелов - Чикагото, съобщава Дарик. От сигнала става ясно, че е имало сценарий премиерът Бойко Борисов да бъде свален от власт и да се провали номинацията на Иван Гешев за главен прокурор, съобщава блиц.

 | 

 

Бившият кмет на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева ще участва в изборите за кмет на София, а заместничката й Биляна Петрова ще се кандидатира за районен кмет на „Младост“. Това съобщи Иванчева във Фейсбук, пише новини.бг.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби