Айфон

 | 

 

 

Apple подготвя четири нови модела iPhone за тази есен, като ще пренесе дизайна на последните iPad и при по-малките устройства, пише Bloomberg.

Очакваните телефони ще имат и 5G технология. През тази седмица компанията ще представи и наследник на iPhone SE.

Categories:

 | 

 

 

Ако трябва да намерим нещо хубаво в настоящата ситуация с пандемията, една от мислите, които ни идват, е, че днес разполагаме с технологии, които по време на Испанския грип преди стотина години дори не са били обект на научно-фантастични дискусии.

Днес човешкият вид използва интелигентни системи и невероятна дигитална мощ, които неминуемо ще играят централна роля в овладяването не само на сегашния вирус, но и на бъдещи подобни ситуации.

Categories:

 | 

 

От гроба на млада жена при разкопки е открит забележителен обект на 2137 години, който много прилича на iPhone, пише блиц.

Структурата е изработена от вид лигнит - с вложки от полускъпоценни камъни, съобщава "Мирър". Той е открит в некропола Ала-Тей след като е пресушено водохранилище близо до Саяно Шушенския язовир и най-голямата в Русия електроцентрала. Експертите твърдят, че починалата е била модерна млада жена, която е живяла в епохата Хуну в южната част на Русия.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби