жената сензор

 | 

 

Лекарите, които се грижат денонощно за тежко пострадалата при пожар Мая Попова, са взели кожа от краката й, за да покрият изгорелите ръце, научи skandalni.

Дясната ръка на феномена е пострадала повече при огъня в семейната й къща в Созопол. Инцидентът стана вечерта на 13 септември на ул. „Н. Вапцаров” №10 в морския град, където бившата телевизионерка живее през последните две години заедно с дъщеря си.

Categories:

 | 

 

Първата ми мисъл беше как да я загася, започнах да викам за помощ, защото виждах как пожарът се разраства, разказа Чара Стефанова.

Тежко пострадалата жена сензор Мая Попова в момента се намира в реанимацията на Военномедицинска академия МБАЛ-Варна. Тя бе транспортирана по спешност преди 5 дни с 40 % изгаряния след огнения ад, който избухна в дома й в Созопол.

Състоянието на Мая Попова се подобрява, но тя се нуждае от спешно кръвопреливане. Това разкри пред репортер на Флагман.бг нейната дъщеря Чара Стефанова.

Categories:

 | 

 

Попова дължи живота си на млад мъж и жена, които първи се притекли на помощ, реагирали адекватно, защото той е планински спасител, пише flagman.bg.

Categories:

 | 

 

Майката и дъщерята живеят постоянно тук от 2 години насам, не знаем д работят нещо, разказват от кметството, пише flagman.bg.

Хора, които са участвали снощи в спасителната акция на ул. „Н. Вапцаров” №10 в Стария град на Созопол твърдят, че картината е била ужасяваща.

Categories:

 | 

 

Влюбена двойка от улицата случайно надушила носещия се във въздуха пушек от втория етаж, пише flagman.bg.

Бившата ТВ журналистка и дъщеря на един от най-скандалните дипломати в историята на България, изявяваща се в последните две десетилетия с екстрасензорните си качества да предсказва земетресения – Мая Попова, е била изнесена тази нощ горяща от втория етаж на морската си къща в Созопол.

Драмата се е разиграла около 22:30 часа, на ул. „Н. Вапцаров” №10 – в един от атрактивните имоти – т.нар. „Палазова къща” в старата част.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби