зов за помощ

 | 

 

 

Виждате ли тази снимка? Мъжът на нея преди два дни спаси баща си от сигурна смърт.

 

Припомняме, преди 4 дни в блок 34 на бургаския жк. "Славейков" гръмна газова бутилка гръмна. Около 17 часа се чул силен трясък от апартамент във вход 6 и баща и син пострадаха тежко. Двамата мъже с изгаряния по целите тела.

 

 

 

Categories:

 | 

 

 

Млада майка има нужда от нашата помощ. тя страда от коварното заболяване - множествена склероза. Необходими са 50000 евро за лечение в Москва, но те са непосилни за семейството.

Ето какво написа Роси, майка на три годишно дете:

"Здравейте, аз съм Роси, на 34 години съм и имам 3-годишна дъщеричка. От 2016 година съм с диагноза множествена склероза.

Изпитвам трудности при ходене и други физически дейности, които са нормални за всеки здрав човек и се придвижвам с помощта на четериопорен бастун.

Categories:

 | 

 

 

Вчера 27-годишен мъж е претърпял тежка катастрофа. Момчето се бори за живота си, но е необходима кръв. Неговата леля отправи зов за помощ към всички българи, пише Glas.bg.

Categories:

 | 

 

 

Една възрастна женица, която е неподвижна и сляпа, се нуждае от помощ. Баба Денка не може да се обслужва, няма и с какво да живее. От години е инвалид заради счупена тазобедрена става, а напоследък е развила и деменция. Тя се нуждае от вашата подкрепа, за да оцелее!

За нея се грижи Стефка Цветкова, нейна добра и всеотдайна съседка. Тя е нейният ангел, който ѝ помага всеки ден, но вече е изнемощяла финансово. Всеки лев помага! Дали за хляб, супичка, памперси или лекарства, всеки лев е от помощ!

Categories:

 | 

 

 

Учителка от Асеновград има нужда от помощ, за да пребори тежка диагноза. Йорданка Алешанова е начален учител в ОУ „Отец Паисий“. През януари Дани се разболява внезапно и е диагностицирана с рядък и животозастрашаващ синдром на кръвта.

Categories:

 | 

 

 

15-годишната Мелиса от Пловдив страда от бъбречна недостатъчност. Бъбреците на момичето отказали през август 2019 г. Оттогава тя е включена на животоподдържаща хемодиализна терапия. Три пъти в седмицата Мелиса прекарва по 4 часа на ден в болница, където апарат пречиства кръвта ѝ. Младата пловдивчанка има спешна нужда от тази животоспасяваща трансплантация.

Майката на Мелиса спряла да ходи на работа, за да може да има максимално време да се грижи за дъщеря си.

Categories:

 | 

 

Столичната полиция издирва Здравка Велкова Дамянова на 65 години.

Жената е с последен адрес в софийското село Широки дол и е обявена за издирване по молба на нейните близки. Тя е в неизвестност от края на май 2018 г.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби