кръвно

 | 

 

Ново изследване на американски учени коя достъпна и широко разпространена храна понижава кръвното налягане, а също така и предпазва от коронарна болест на сърцето. 

Специалистите, провели проучването, са установили, че хората, които редовно консумират този продукт са с по-нисък риск от изброените заболявания, за разлика от тези, които рядко ги консумират.

Categories:

 | 

 

Западни експерти откриха, че полезните и отрицателните свойства на някои лекарства зависят от биологичния ритъм на човека, пише zdrave.to.

Експертът по хронотерапия в Университета на Уоруик, Робърт Делман, отбелязва, че човешките биоритми непрекъснато се променят. Поради това е много важно да се следи времето на деня, в което е най-добре да се пият лекарствата.

Categories:

 | 

 

Генералният директор на Българското национално радио /БНР/ Светослав Костов е бил откаран преди минути с линейка на "Бърза помощ", пише блиц.

На Костов му е прилошало и са били повикани спешните медици, информира "Дарик". Предполага се, че Костов вдигнал много високо кръвно, след като през последните дни името му бе във фокуса на скандала около БНР.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби