Мартин Карбовски

 | 

 

 

Удариха колата на журналиста Мартин Карбовски. Това стана ясно от профила му в социалната мрежа Facebook.

 

В инцидентът, човек от екипа на Карбовски е пострадал и има счупена ръка. Журналистът съобщава, че другият автомобил е преминал на червен сигнал на светофара и така е настъпила катастрофата.

Categories:

 | 

 

 

Мартин Карбовски за пореден път разбуни духовете с поста си в социалната мрежа. Този път той обяви, че новината, че деца се вземат от училище без знанието на родителите, не е фалшива, а вярна.

Ето какво написа Карбовски в личния си профил във фейсбук:

„Заставам с името си и лицето си, за да кажа ясно – не е фалшива новина. Новината, че деца се взимат от училище без знанието на родителите е вярна. Вече има няколко такива, засега единични случаи, в които децата наистина се извеждат от училище, без знанието на родител…

Categories:

 | 

 

 

Журналистът Мартин Карбовски избухна в социалната мрежа Фейсбук с поредното си разтърсващо послание, което би трябвало да обрисува „светът“, в който живеем, видя bradva.bg.

Написаното се разпространява масово сред хората, а под думите стои името на журналиста. Ето ги и тях:

„Фалшиви коси, фалшиви мигли, фалшиви цици, фалшив алкохол, фалшиви дрехи, фалшив морал, фалшиви хора. И всичко това се кърши като за последно в някоя дискотека. Наложихте една извратена форма на женска красота и обноски.

Categories:

 | 

 

Мартин Карбовски изригна в социалната мрежа по повод въпрос към него от посредник, че кандидат за кмет иска да даде интервю с предварително подбрани въпроси и колко щяло да му струва.

Журналистът отговори на запитването във фейсбук с репликата: „Не работим така”, а после публикува следния пост:

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби