деца

 | 

 

 

Шокиращи кадри от Съединените щати. Две малки деца са били оставени да се оправят сами насред пустинята в Ню Мексико. Сестрите, на възраст 3 и 5 години, били спуснати през 4-метровата ограда по границата между Съединените щати и Мексико.

Видео, публикувано от американската гранична полиция, показва как двете момичета са хвърлени през оградата от двама възрастни, които след това бягат от мексиканската страна на границата.

 | 

 

 

Професорът от Лондонския имперски колеж Нийл Фъргюсън нарече "Британския" щам на коронавируса, който беше открит преди ден, по-заразен за децата от старата версия на COVID.

 

Той призна, че лекарите трябва да съберат повече информация за това как се държи новият вирус.

 | 

 

 

"Ще те унищожа и теб, и цялото ти семейство!", "Ще те накарам да се самоубиеш", "Ще те изкарам луда и ще ти взема децата". Това са само част от заплахите, които 32-годишната Кристина Дунчева от Сандански е описала в исковата си молба към съда в началото на октомври.

 

Майката, която уби двете си деца - Васил на 5 години и 3-годишната Ивон, твърди, че е била жертва на дългогодишно домашно насилие от страна на бащата на момченцето и момиченцето Георги Трайков.

Categories:

 | 

 

 

Хора, притеснени от климатичната криза, решават да не раждат деца заради страхове, че техните потомци ще трябва да преминат през климатичен апокалипсис. Това е показало първото академично изследване по въпроса, съобщава "Гардиън".

 

 | 

 

 

“Обикновено семейство, нормално. С две хубави деца, като картинки. Преди няколко месеца обаче адът започна, но всички или не разбираха какво се случва с майката и бащата, или нарочно мълчаха. А сега няма как да се върнат дечицата”. Така с няколко думи потресена жена от Сандански описа трагедията, сполетяла не само най-близките роднини, а хората от цял един град, пише Труд.

 

Categories:

 | 

 

 

Сандански се събужда шокиран от най-кървавото престъпление в историята на града.

 

Драма, невиждано, жестоко и потресаващо престъпление! Така хората в града описват случилото се снощи в дома на горския служител Георги Трайков.

Жената, с която той живеел на семейни начала, без брак, уби садистично двете им деца, на 3 и 5 години. Закла ги и се скри в стая.

 

Categories:

 | 

 

 

Майка от Пловдив сподели своето мнение за децата и болестите във facebook и раздели потребителите. В коментара си тя засяга една належаща тема, особено днес, по време на пандемията от коронавирус. А с настъпването на студените месеци и появата на сезонните грипни щамове и хронични настинки ситуацията се очертава да стане още по-объркана. На края на поста си тя задава въпрос към съгражданите си: Редно ли е здравите и болните деца да са контактни?

 

Categories:

 | 

 

 

Жена беше арестувана днес във Виена, след като се обадила в полицията и казала, че е убила трите си деца, предадоха световните агенции.

 

След получаване на сигнала полицаите открили в жилището на жената рано сутринта две мъртви момиченца на 8 месеца и 3 годинки. Третото момиченце на 9 годинки било все още живо и откарано в болница, но починало там.

 

 | 

 

 

Вземането на проби от носовете на деца при тестване за COVID нерядко води до счупване на конхи (носните раковини) или до кръвоизливи. От това се оплакаха родители, а лекари потвърдиха казаното от тях. Последствията са затруднено дишане за дълъг период напред, а понякога и изкривяване на носната преграда.

 

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби