щастие

 | 

 

 

Американски учени отрекоха проучване, направено преди десетилетие, което твърди, че нивото на щастие не се променя след достигане на доход от 75 000 долара годишно, пише Газета.ru. Ново проучване казва, че повече пари правят хората по-щастливи. Руснаците обаче, за разлика от американците, се нуждаят от по-малко пари, за да бъдат щастливи, показва проучването Superjob.

 

 | 

 

 

За да постигнете щастие, е необходимо да се научите да се фокусирате върху дългосрочни цели, периодично да „губите контрол” и да отделяте време за приятни занимания. Това смятат учените, публикували резултатите от свое изследване в списание „Personality and Social Psychology Bulletin”

Съществува мнението, че вътрешният самоконтрол помага на човек да постави дългосрочните си приоритети над кратковременните удоволствия, а онези, които се владеят добре, са по-успешни и щастливи.

 | 

 

 

1. Започвайте деня си с нещо хубаво - Започнете да си казвате по нещо хубаво всяка сутрин след ставане. Нека това стане вашия нов навик. Не можете да си представите, колко много могат да ви помогнат, само няколко думи рано сутрин. Когато започнете деня си с негативни емоции, Вие ги пренасяте върху абсолютно всичко останало, което правите през деня. Така целия ви ден отива по дяволите. Ако се научите да се събуждате с усмивка, веднага ще усетите промяната.

 

 | 

 

 

“Няма дете, което да не сме искали” – това отговаря бащата на 11 деца Красимир Тодоров на въпроса как е станал родител на толкова много деца.

Майката пък, Ивелина Зартова, признава, че често срещат упреки и изненадани погледи. Въпреки това обаче, и двамата са горди с голямото си семейство. Казват, че най-важни са любовта и ината.

Categories:

 | 

 

 

Всеки може да бъде щастлив. За да направите това, е важно да следвате прости съвети и да елиминирате негативното отношение.

Известната Ванга е оставила богато наследство, което до днес помага на хората да намерят хармония и благополучие в живота. Нейните мъдри съвети се използват навсякъде, за да се запази чистотата на душата, да се живее в хармония със света и да не се оставят негативните неща в живота на човека.

Ежедневни съвети за щастие

Categories:

 | 

 

 

Човекът, присадил за първи път сърце в България, от години изследва историите на дълголетниците по света.

„С таратор, повече чесън, вода и любов ще преборите жегата. И не забравяйте, никакво преяждане и никаква злоба. Това ще ви съсипе по-напред, отколкото инфаркт или инсулт.“

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби