гараж

 | 

 

 

Гаражите догониха цените на апартаментите, а на много места дори ги изпревариха.

 

Тенденцията е най-силно осезаема в София и особено отчетлива в районите със зона за платено паркиране и съседните им, пише "Телеграф".

От 4 януари в столицата по-евтината зелена зона за платено паркиране бе разширена с жк "Иван Вазов" и частта от район "Слатина" между бул. "Ситняково" и външното министерство. Това довело до мигновено поскъпване както на продажната цена, така и на наемите на гаражи и паркоместа.

 

Categories:

 | 

 

 

Жители на кооперация в центъра на Пловдив влизат в домовете си през гараж. Причината е, че входът на сградата е недостъпен, тъй като до него се стига през частен терен. В сградата живеят десетина семейства, има и две лекарски практики.

Categories:

 | 

 

 

Под огромна липа в гараж в центъра на София живеят две жени. Те са майка и дъщеря, а за да останат заедно са спали и под открито небе. Дъщерята страда от детска церебрална парализа, но това не им пречи да се радват на живота.

 

Вили и Катюша нямат свой дом, живеят под наем, но пък си имат спокойствие. От 5 години осъмват в гараж. „Нали имаме покрив… Тук ни е като защитено жилище. Чувствам се спокойна за нея. Не ни закачат, не ни тормозят. Много е спокойно”, разказва Катюша Соколова, съобщи Нова.

 

Categories:

 | 

 

Бомба избухна в гараж на жилищна кооперация в центъра на Монтана. Там бил паркиран нов джип, собственост на известен адвокат.

Взривът, избухнал към 3,15 ч. в нощта срещу понеделник, станал пожар, който опушил апартаменти в кооперацията. Избити са и стъклата на блока. Колата на адвоката е изгоряла напълно. От ударната вълна едната врата на гаража е изхвърчала 10 метра напред. Стената между гаражите е паднала.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби