тризначки

 | 

 

 

Вяра и Надежда живеят в пълна мизерия в Англия. Те нощуват заедно с още 20-на бездомници. Оплакват се, че условията са мизерни, спят буквално на земята върху неопренови постелки и обособено пространство от 2 на 2 метра. 

Categories:

 | 

 

Тризначките, които се изпокараха и преди дни се отрекоха от сестра си Любов, са били арестувани в Лондон с кокаин, пише Lupa.bg.

Преди няколко седмици Надежда се оплака от лошо отношение от страна на британската полиция и сходно от българското посолство на Острова.

"Ето ти това вестниче и се оправяй", казал им нашенският консул Николай Иванчев.

Categories:

 | 

 

Британската драма с триото Вяра, Надежда и Любов Станчеви продължава. Две от благоевградчанките бяха арестувани в Лондон на 1 октомври. Надежда се опита да обясни с пост в социалните мрежи какво се е случило, съобщи lupa.bg..

Оказа се, че дошлите полицаи са й дали някакви документи, но тя не разбирала нищо на английски и помолила за адвокат. След което с една от сестрите й били откарани в ареста, където й взели отпечатъци.

Според българи, живеещи в Лондон, това е стандартна процедура, но според Надежда е поръчков, за да „строят билдинги в Лондон”.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби