починали хора

 | 

 

 

Двама пациенти са починали в областната държавна болница в Пазарджик за последните два дни. Това информираха от здравното заведение.

 

Починал е мъж на 86 години с множество придружаващи заболявания в напреднал стадий и мъж на 43 години, който освен тежки придружаващи заболявания е претърпял и две коремни операции, пише "Монитор".

 

Categories:

 | 

 

 

В Испания клъстъри на заразата от COVID-19 се оказаха старческите домове. Ситуацията там е толкова тежка, че армията открива изоставени възрастни хора, със съмнения за коронавирус. Някои от тях вече са починали в леглата си. Държавата вече е започнала разследване, съобщават от Министерството на отбраната, цитирани от BBC.

 | 

 

 

Въпреки че вече не са с нас, близките, които са починали, никога не ни напускат. Много хора разказват как те ги посещават в сънищата им и колко реалистично е всичко.

“Майка ми и баща ми починаха преди повече от десет години в рамките на една година. Около шест месеца след всяка смърт имах живописен сън с всеки един от тях или с двамата. И това не беше обикновен сън, чувството беше различно.”

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби