бременна жена

 | 

 

 

 

Зловещ инцидент в Керпен, Германия. Вчера, 14 януари, един от пътниците на градския влак се опитал да наръга бременна 20-годишна жена в стомаха. Инцидентът е станал около 8:00 ч. сутринта в района на Рейн-Ерфт.

Според правоохранителните органи нападателят е бил спрян от очевидци, забелязали ножа в ръката му. Те задържали 45-годишния мъж до пристигането на полицията.

 | 

 

 

Спешно се търси кръв за 29-годишната бременна жена, която скочи от четвъртия етаж на МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Горна Оряховица. За това алармира майката на пациентката – Петранка Спасова.

 

 „Нужна е много кръв. Без значение от кръвната група. Непрекъснато я кръвопреливат. Не са ни казали точното количество, което е необходимо“, заяви пред „Борба“ жената.

 

Categories:

 | 

 

 

Лекарите от болницата „Карло Пома“ в намиращия се източно от Милано град Мантова излекуваха за пръв път в света от Covid-19 бременна в шестия месец жена със „свръх имунизирана“ кръвна плазма.

 | 

 

 

Бременна в 6-ия месец жена и бебето ѝ спасиха специалистите от пловдивска болница след 23 дни реанимация.

32-годишната Зорница получава задух и посещава Спешно отделение на болницата с данни за остра вирусна инфекция. Спешните медици я консултират с д-р Спас Патишанов, началник на АГ отделението в болницата. Изследванията показват, че жената е развила бактериална пневмония, която застрашава както нейния, така и живота на бебето ѝ.

Categories:

 | 

 

Даниела Иванова остава в ареста, пише 24chasa.bg..
 

24-годишната Даниела Иванова от Костенец е намушкала приятеля си Тихомир Дринков 11 пъти с нож. Кълцала го по тялото и по главата. Това стана ясно в Софийския окръжен съд в четвъртък. Младата жена твърди, че той я е нападнал и го е убила при самоотбрана.

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби