туристка

 | 

 

 

Неприятна случка е станала в Пирин планина. Туристка обвини хижар, че е удрял и ритал кучето й, а когато тя се опитала да го защити, започнал да бута и нея.

 

Причината - тя оставила домашния си любимец пред заслона му отвързан и според хижаря кучето плашело гостите.

 

"Почти всеки уикенд съм в планината заедно с моите две кучета. Тази седмица се отправих към заслон "Тевно езеро" заедно с едно от тях. Носих палатка, защото знаех, че кучета не се допускат там", разказа Цветомира Колева.

Categories:

 | 

 

 

Сигнал към дежурния в ПСС-София за инцидент е бил подаден онази вечер в 20:30 часа от хижаря на хижа "Рибни езера" в Рила.

 

Търсил е помощ за пострадала при слизане от Водния чал към хижата туристка, която в района "Маринковица" (над кантона на НЕК) е паднала и контузила крака си, като не може да продължи да се придвижва сама.

 

Categories:

 | 

 

Френска туристка остана без двете си ръце при атака на рядка акула в оградените от палми тихоокеански острови на Полинезия, съобщи АФП.

35-годишната жена плувала по време на морска разходка за наблюдение на китове във френската отвъдморска територия, когато океанска бяла акула се врязала в гърдите и ръцете й.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби