кражба

 | 

 

 

Неизвестни крадци са плячкосали хотел "Изворите" в Банско.

 

Хотелът е разграбван в период от няколко месеца, от есента на 2020 година до тези дни, през което време хотелът е бил затворен.

Това установил едва вчера собственикът му Светозар С. Разграбено е дискотечно осветление. Не са пожалени дори ключове, нощни лампи, дръжки за врати и хавлии.

 

Вещи, съхранявани в кашони на рецепцията, също са изчезнали.

 

Categories:

 | 

 

 

 

Крадци обраха столичен магазин на мобилен оператор. 

 

Малко след полунощ снощи, трима маскирани мъже са нахлули в обекта, който се намира в столичния квартал "Младост 3".

Откраднати са няколко телефона, други устройства, както и аксесоари. 

Categories:

 | 

 

 

Полицията е задържала 57-годишна жена от Стамболийски, откраднала 1000 лв, собственост на пациент в пловдивска болница.

 

Малко преди Коледа, 84-годишен мъж постъпил за съдова операция, като бил приготвил необходимата сума за лечението си.

Парите и личните му вещи били описани в протокол, както изисква вътрешния правилник на отделението.

 

След операцията състоянието на дядото рязко се влошило и се наложила втора интервенция, по време на която били откраднати парите.

Categories:

 | 

 

 

Ръст в кражбите на луксозни коли отчита столичната полиция през изминаващата година, като най-уязвими са автомобилите с безконтактно палене.

 

Заради пандемията и ареста на една от основните автобанди у нас, СДВР отчита по-малко кражби на автомобили тази година. Според данните средно по двама души у нас остават без автомобилите си всеки ден в столицата.

Ръст обаче има при кражбите на чисто нови коли - с около 15 на сто. Защитите им са лесни за преодоляване от автобандитите.

 

Categories:

 | 

 

 

Разкриха поредна кражба на електроенергия от ферма за криптовалута. Злоупотребата е разкрита на 19 декември сутринта, съобщават от ЧЕЗ.

 

Екипи на дружеството и полицията са извършвали проверки за кражби на електроенергия в с. Лозен, Столична община, заради установени аномалии на потреблението в района.

Categories:

 | 

 

 

Задигнаха касата на фирмен магазин. Става дума за офис в жилищен комплекс в столицата. 65-килограмовият сейф е изнесен за малко над 30 секунди. Представителят на фирмата Янко Сиджимов разказва, че вратата е била разбита с голям чук.

 

„В 1.43 часа, трима маскирани паркират автомобил пред офиса и разбиват вратата. Регистрационният номер не се вижда. Все пак сме взели записи и от съседни сгради, но ще е трудно да го видим”, казва той по Нова ТВ.

 

Categories:

 | 

 

 

Жена задигна четири велосипеда от гаража на един собственик за два часа. Кражбата е от столичния квартал „Гео Милев”. Сигнализира потърпевшия, а обирът е заснет от охранителни камери, съобщи Нова.

 

„Жената е отворила вратите с някакъв инструмент, който пъха към магнитния палец. Вратите са с чип. В кооперацията има топла връзка към мазетата и гаражите. Жената обикаля и се натъква на моя гараж. Влиза вътре и започва да си взима колела едно след друго”, разказа потърпевшият Стилян Василев.

 

Categories:

 | 

 

 

Апаш, задигнал смартфон е установен и задържан от служители на РУ-Панагюрище. Вчера по обед неизвестен разбил прозорец от жилище, собственост на 28-годишна жителка на Панагюрище. Така младата жена се простила със своя смартфон.

 

Categories:

 | 

 

 

Служители на РУ Асеновград задържаха в полицейския арест 27-годишен мъж, извършител на серия кражби на монетници от кафеавтомати.

 

Машините били поставени на различни адреси на територията на града, а престъпленията са извършени в периода 03 август - 14 септември. В хода на проверката е установено, че нанесените щети възлизат на повече от 1 600 лв.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби