автобуси

 | 

 

 

Катастрофа затруднява движението на Кукленско шосе. Ударили са се автобуси по линиите 24 и 17. Инцидентът е станал на Кукленско шосе в платното посока надлез „Родопи“ до магазин "Практикер", съобщи trafficnews

 

Categories:

 | 

 

 

Автобусите по всички линии на масовия обществен вътрешноградски транспорт в Пловдив възстановяват делничното си разписание от 11 май (понеделник), съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта”.

 

Това става със заповед на кмета Здравко Димитров във връзка с предстоящата отмяна на обявеното извънредно положение, наложено заради коронавируса.

 

Categories:

 | 

 

 

Нови мерки и в разписанието на градския транспорт в София заради извънредното положение. От вчера той работи със съкратено работно време - до 22 часа. Има и закрити линии.

Директорът на Центъра за градска мобилност Димитър Дилчев каза за БНТ, че три линии на градския транспорт са спрени, извън нощния транспорт - автобус 58, автобус 306 и автобус 294.

Categories:

 | 

 

Точно в 9.00 часа премиерът Бойко Борисов ще приеме представители на Конфедерацията на автобусните превозвачи, на Съюза на международните превозвачи, на Камарата на автомобилните превозвачи в България, на Националното сдружение на българските превозвачи, на Националния таксиметров синдикат, на АЕБТРИ и на Камарата на автобусните превозвачи, съобщиха от правителствения пресцентър.

На срещата ще бъдат обсъдени мерки за решаване на проблемите в транспортния сектор, както и възможностите за актуализиране на тарифите за толтаксите.

Categories:

 | 

 

Автобусни превозвачи излизат на протест.

Поводът е въвеждането на тол системата.

Държавата предлага цена между 4 и 7 стотинки за автобусите. Според собствениците на фирми тази стойност е много по-висока от винетките, които сега плащат.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби