Васил Божков

 | 

 

 

Специализираната прокуратура привлече днес към наказателна отговорност Васил Божков за ръководене на организирана престъпна група с участието на още три лица, създадена с цел извършване на тежки умишлени криминални престъпления. Това съобщиха от ведомството.

 

Categories:

 | 

 

 

Васил Божков се подигра с "Левски" и феновете му, за да спасява себе си. Така окачестви операцията с разнасянето на футболните акции главният прокурор Иван Гешев, съобщи БНТ.

 

"За мен това е подигравка с един от най-великите футболни клубове, с привържениците му и с името Левски. Ясно е, че става въпрос за поредна стъпка в определена защитна стратегия", заяви Гешев.

 

Categories:

 | 

 

 

Васил Божков изпрати официално съобщение до медиите, в което обявява, че контролният пакет акции на "Левски" ще бъде предаден на премиера Бойко Борисов, предаде Gong.bg.

 

В писмо до медиите Божков заявява, че клубът е в изключително тежко финансово състояние, затова оставя бъдещето на клуба в ръцете на министър-председателя. 

 

Categories:

 | 

 

 

Акциите на Левски вече са в България. Това информираха от пресцентърът на "Нове холдинг" в специален мейл.

 

Според информацията ценните книжа са пристигнали у нас днес, а утре сутринта Васил Божков ще обяви новият собственик на мажоритарния дял акции на "сините".

 

Categories:

 | 

 

 

Жестока параноя тресе братята Цветомир и Боян Найденови, по известни като Малките Цеки - бившите съдружници на Васил Божков, които първи надигнаха глас миналия декември срещу схемите му, ощетили хазната със стотици милиони. В резултат на техните сигнали прокуратурата погна милиардера с 11 обвинения и той духна в Абу Даби, но братята явно са на мнение, че дългата му ръка може да ги достигне и от Близкия Изток.

Categories:

 | 

 

 

Ива Софиянска – Божкова се завърна на телевизионния екран след повече от 2 месеца. Дъщерята на бившия кмет на София Стефан Софиянски и снаха на хазартния бос Васил Божков се появи в съботния сутрешен ефир на Нова тв, за да интервюира Адриана Тюркмен, която е заразена с коронавирус.

Ива Софиянска – Божкова не се бе появявала на телевизионния екран от 24 януари. Тя преустанови рубриката си „Говори с Ива” заради проблемите на свекъра си Васил Божков с правосъдието, които засегнаха косвено и нейното семейство.

Categories:

 | 

 

 

Бизнесменът Васил Божков излезе с официална позиция във връзка с вчерашното решение на Държавната комисия по хазарта да бъде отнет за 3 месеца лиценза на Еврофутбол. Ето какво се казва в позицията:

 | 

 

 

С оглед високия обществен интерес във връзка с водено разследване по досъдебно производство срещу организирана престъпна група с ръководител обвиняемия Васил Божков след разрешение от наблюдаващия прокурор по реда на чл.198, ал.1 от НПК, Специализирана прокуратура публикува три частични записа от среща или срещи на Васил Божков с братята Боян и Цветомир Найденови и един частичен запис от телефонен разговор на Васил Божков с бащата на братята Стефан Найденов. Същите са били обект на изследване по назначена по делото компютърно-техническа експертиза.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби