ясла

 | 

 

 

Служителка в детска ясла в Кнежа е дала положителна проба за коронавирус. Заведението в града е трябвало да отвори на 26-ти май. Местната власт обаче е издала превантивно нова заповед, която отменя връщането на децата в яслата, съобщи Нова.

 

Categories:

 | 

 

Районната прокуратура в Ловеч е образувала досъдебно производство за причиняване на лека телесна повреда на двегодишно дете в детска ясла "Патиланци" в областния град, потвърди говорителят на Окръжната прокуратура Кирил Петров, цитиран от БТА.

В прокуратурата е постъпила жалба от майката на момиченцето - Маргарита Стоянова, преди месец. Тя разказа, че след като е взела дъщеря си от ясла, е забелязала на рамото й голяма синина, променило се и поведението на детето, което е започнало да изпада в крайни емоционални състояния, без видими причини.

Categories:

 | 

 

Нов случай на агресия срещу дете в детска градина в Пловдив, пише новини.бг.

5-годишно дете е било многократно наказвано от помощник-възпитателка да мие тоалетните, тъй като не искало да спи на обяд в детската градина.

Заради това е оставяно и без закуска - да стои право и да гледа, докато другите хапват, предаде Нова телевизия.

Categories:

 | 

 

Абсурдна случка – ясла отказа да приеме 2-годишно момиченце с аргумента, че е много грозно и плаши другите деца. Майката на детето с ужас разбира, че то не може да започне детска градина поради увреждане.

На родителите на София Захарова е казано, че деформираният череп на дъщеря им ще изплаши другите деца. От яслата обяснили, че детето първо трябва да се подложи на операция, преди отново да кандидатстват за забавачката.

Categories:

 | 

 

Частната ясла с детето, което бе оставено само над 2 часа на люлка на Витоша и едва не колабира в силното слънце, затваря врати, пише lupa.bg.

Оказва се, че заведението не е регистрирано никъде, управителката няма право да отглежда деца, а присъствието им там е напълно незаконно.

Categories:

 | 

 

Не млечната кухня е натровила децата в русенската ясла, а източникът на заразата със салмонела е възпитателка в заведението, съобщи изненадващо шефът на агенцията по храните в града Георги Дяков, пише lupa.bg

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби