авария

 | 

 

 

Довеждащият водопровод за Шумен и Търговище от язовир "Тича" отново аварира. На сухо от снощи са и доста по-малки селища от двете области, вклюително Велики Преслав. Ако ремонтът не се усложни, водата ще бъде пускана поетапно в полунощ, пише "Сега".

Categories:

 | 

 

 

Аварията на втори клон от водопровода в Перник е отстранена и водоподаването към абонатите е възстановено, предаде БГНЕС.

Пробивът във водопровода от миналата нощ остави без вода през целия ден вчера половин Перник и селата Люлин и Големо Бучино - точно както във времената на водния режим. Без водоподаване през целия вчерашен ден бяха най-големите квартали в града - "Изток", "Мошино" и "Тева".

Categories:

 | 

 

 

Шофьорите да се движат с повишено внимание в тунел „Траянови врата“ на АМ "Тракия" поради отстраняване на авария в електрозахранването на осветлението, съобщиха от пресцентъра на АПИ.

Categories:

 | 

 

 

Производствена авария е станала в цех 130 на завод „Арсенал” в град Мъглиж. При инцидента по първоначални данни има трима ранени, които са без опасност за живота. Според свидетелски показания има сериозни разрушения.

На 17 октомври 2018 година стана инцидент в цех 120 на завод 3 в „Арсенал“. Тогава аварията изпрати шестима работници в болница, един от тях пострада сериозно.

Categories:

 | 

 

 

Отстранена е голямата авария, която остави половин Перник без вода вчера, предаде БНР. Като компенсация за потърпевшите жители в засегнатите райони, чешмите ще текат през цялата нощ до 9 часа тази сутрин, след което ще влезе в сила действащия в града режим.

Categories:

 | 

 

 

След обилния снеговалеж обстановката в страната постепенно започва да се нормализира. Цели 41 населени места в Ловешка област обаче все още са без ток. Някои от тях са без електроподаване вече над 36 часа. Заради липсата на електричество в голяма част от селата няма и вода, прекъснати са и комуникационните връзки.

Най-сериозен е проблемът

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби