снегорини

 | 

 

 

Над 90 снегорина чистиха снега в София през нощта, съобщава Нова телевизия.

Обработени са трасетата на градския транспорт, основни улици в кварталите, Южната дъга на околовръстния път, общински пътища и мостове.

Продължава разчистването на основни улици в районите и на някои вътрешноквартални улици във "Витоша", "Панчарево", "Красна поляна", "Овча купел", "Банкя" и др.

Categories:

 | 

 

 

Над 340 машини обработват пътните настилки в районите със снеговалеж. Няма въведени ограничения по републиканската пътна мрежа заради започналите през нощта валежи. Без ограничение за всички превозни средства е преминаването през високопланинските проходи, с изключение на прохода “Шипка”, по който през миналата седмица бе спряно преминаването заради изграждането на връзката на обхода на Габрово с първокласния път I-5.

Categories:

 | 

 

 

Снегопочистваща техника за 480 000 лева ще закупи Община Видин.

Средствата са от неусвоени през последните три години трансфери за зимно поддържане, които общинският съвет реши да бъдат изразходвани за придобиване на дълготрайни материални активи за снегопочистване. Идеята е постепенно да се подобри цялата налична техника в общината, коментира кметът д-р Цветан Ценков:

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби