Еврофутбол

 | 

 

 

Бизнесменът Васил Божков излезе с официална позиция във връзка с вчерашното решение на Държавната комисия по хазарта да бъде отнет за 3 месеца лиценза на Еврофутбол. Ето какво се казва в позицията:

 | 

 

 

След 30 години като монополист в офлайн залозите на спортни състезания в България утре лицензът на "Еврофутбол" за хазартна дейност ще бъде отнет, научи Lupa.bg от високопоставени служители в компанията. Държавната комисия по хазарта има нарочено за 11 часа специално заседание само с две точки - суспендиране на лицензите на компанията.

 | 

 

 

Основният свидетел по делото срещу Васил Божков - съдружникът му в "Еврофутбол" Цветомир Найденов, е бил разпитван за пореден път, като сегашният му разпит е бил съсредоточен основно върху съпругата на Васил Божков Елена Динева. Това стана ясно в Апелативния специализиран съд, където предстои да се решава дали Динева да остане на свобода.

Categories:

 | 

 

 

Нашумелият напоследък във войната си с Васил Божков хазартен бос Цветомир Найденов обяви, че продава дела си в единствения лицензиран наземен букмейкър в България - "Еврофутбол" за 1 евро. Фамилията Найденови притежава 16% от дружеството, но "Кой иска да е съдружник с Черепа и Кокалис?" пита Цветомир.

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби