дискотеки

 | 

 

 

"Вчера спряхме дискотеките, баровете и нощните клубове. Каква е разликата от една дискотека и снощното масово събития от президента Радев, изцяло провокирано от него – имаше само партийни вождове и извикани от тях. Баровете и нощните клубове ще ги отворим! Айде футболното първенство приключи, ама тях ще ги отворим. Защо да разрушавам аз бранша, президента като най-висш орган прави това? И да се знае, че той носи отговорност за разрастването на пандемията", това каза на извънреден брифинг премиерът Бойко Борисов. 

 

Categories:

 | 

 

 

Барове и дискотеки ще отворят врати на 15 юни. Консенсусът, представляваща поредна стъпка по пътя на либерализирането на мерките срещу разпространението на коронавируса, е постигнат днес на работна среща между браншовите организации на заведенията, министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и министъра на туризма Николина Ангелкова, пише TrafficNews.

 

Categories:

 | 

 

 

Софи Маринова страда неимоверно покрай затворените заради коронавируса чалготеки. Ромската перла сподели, че чака с нетърпение да отворят нощните заведения и изявите й да стартират, защото е останала без пари.

 

„Вече се чух с шефовете на заведенията, в които пея, още никой нищо не знае, вече трябва да работя, всички чакаме решение”, жалва се певачката.

 | 

 

 

Две пловдивски дискотеки се появиха в „черните” списъци на НАП. През последните отчетни периоди, графата с фирми, хванати с нарушения, се препълни от нови дружества. Голяма част от тях оперират на територията на Пловдив и региона, но традиционно в списъците фигурират и такива в зимните курорти.

Сред ударените обекти под тепетата са още магазини, салон за красота, център за климатична техника и дори клуб по аеробика.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби