дневен хороскоп

 | 

 

 

Овен

 

Избягвайте съревнованието и борбата за власт с партньора ви. Бъдете склонни да направите компромис и всеки ще получи това, което иска. Измислете нещо вълнуващо за този ден, без да се надпреварвате кой е по-добър.

 

Възможно е да направите голям пробив в кариерата ви и изненадате всички, ако сте достатъчно упорити. Вероятно, ще навлезете в нова област за вас, която ще открие пред вас много възможности за израстване.

 

 | 

 

 

Овен

 

Тези от вас, които нямат сериозна връзка, днес може да усетят силно привличане от някой, когото познават от скоро. С настоящото разположение на планетите, много малко е необходимо, за да станете по-близки и да създадете една по-трайна връзка.

 

Комуникацията с колегите ви ще бъде значително по-затруднена тази седмица. Драми няма да липсват, тъй като другите няма да са съгласни с вашата гледна точка. Ще се наложи да бъдете по-отворени към чуждото мнение и да видите и другата страна на монетата.

 

 | 

 

 

Овен

 

Вашата мистичност днес ще е десет по-изявена от останалите хора, така че с лекота ще впечатлявате любимият ви човек. Покажете вашата любов и преданост и задълбочете настоящата си връзка. 

 

 

 

Ще ви е нужна малка разходка извън работното ви място, за да се заредите с нови сили за работа. Ако нямате тази възможност, то поне се разходете извън сградата, в която работите в обедната ви почивка.

 

 | 

 

 

Овен

 

Избягвайте всякакви спорове и скандали с любимия си човек. Венера едва ли ще ви бъде фен през този ден, тъй като трудно ще контролирате своите емоции, а това определени води до конфликти.

 

Въоръжете се с упоритост и търпение на работното си място днес. Така ще затвърдите своите позиции като продуктивни и старателни професионалисти, а това определено ще бъде забелязано.

 

 | 

 

 

Овен

 

Очаквайте дъга от романтични копнежи в любовен план. Ще се насладите на една романтична атмосфера с вашия любим човек. Предизвикайте половинката си да се почувства обожавана и значима.

 

Напрежението, което се е натрупало във вас, най-вероятно ще излезе на повърхността през този ден. Не обвинявайте колегите си за вашето лошо настроение и не си го изкарвайте на другите.

 

 | 

 

 

Овен

 

Не се опитвайте да упражнявате контрол над чувствата на партньора ви и да властвате във връзката ви. Това може само да ви навреди и да разочарова половинката ви. Въздържайте се от съвети и наставления.

 

Днес, ще сте в хармонични отношения с колегите ви и разговорите ви ще вървят добре. Лесно ще спечелите хората на ваша страна, за да направите пробив в кариерата ви.

 

 | 

 

 

Овен

 

Можете да бъдете любов с цялата светлина и топлина, която имате вътре, но със сигурност няма да се спрете в мрака, в очакване да бъдете разбрани.

 

Препоръчително е да страните от всякакви дейности свързани със стрес и силно нервно напрежение днес. Някои от вас с лабилна нервна система може да усетят симптомите на паник-атаки. В такива ситуации използвайте чай от маточина, глог или мента. Избягвайте употребата на силни успокоителни медикаменти.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Вероятно днес ще почувствате като някакво разстояние между вас и вашия партньор. Тази бездна може би е от някакво самодоволство, което идва и от двама ви.

 

Вашите работодатели навярно ще останат доволни от това как се справяте с работните задачи. Опитайте се да бъдете по-концентрирани, оставяйки настрани личните си въпроси, които само ще попречат на работата ви.

 

 | 

 

 

Овен

 

Ще имате известни проблеми, които биха могли да компрометират вътрешния ви баланс. Най-вероятно ще възникнат от разговори свързани с членове на вашето семейство или с любимите.

 

Изглежда, не всичко, което получите като работни задачи ще е по вашите сили. Ако нещо е извън вашите компетенции се допитайте до колега или просто кажете, че не сте в състояние да се справите сами.

 

 | 

 

 

Овен

 

Колкото и много работа да имате, не пренебрегвайте домашните си ангажименти, семейството е на първо място. Също така обърнете особено внимание на своите родители.

 

Очертава се доста натоварен работен ден. Много е важно да се придържате стриктно към предварителния график, без да показвате на колегите си, колко усилия ще ви коства това.

 

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби