дневен хороскоп

 | 

 

 

Овен

 

Не се опитвайте да упражнявате контрол над чувствата на партньора ви и да властвате във връзката ви. Това може само да ви навреди и да разочарова половинката ви. Въздържайте се от съвети и наставления.

 

Днес, ще сте в хармонични отношения с колегите ви и разговорите ви ще вървят добре. Лесно ще спечелите хората на ваша страна, за да направите пробив в кариерата ви.

 

 | 

 

 

Овен

 

Можете да бъдете любов с цялата светлина и топлина, която имате вътре, но със сигурност няма да се спрете в мрака, в очакване да бъдете разбрани.

 

Препоръчително е да страните от всякакви дейности свързани със стрес и силно нервно напрежение днес. Някои от вас с лабилна нервна система може да усетят симптомите на паник-атаки. В такива ситуации използвайте чай от маточина, глог или мента. Избягвайте употребата на силни успокоителни медикаменти.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Вероятно днес ще почувствате като някакво разстояние между вас и вашия партньор. Тази бездна може би е от някакво самодоволство, което идва и от двама ви.

 

Вашите работодатели навярно ще останат доволни от това как се справяте с работните задачи. Опитайте се да бъдете по-концентрирани, оставяйки настрани личните си въпроси, които само ще попречат на работата ви.

 

 | 

 

 

Овен

 

Ще имате известни проблеми, които биха могли да компрометират вътрешния ви баланс. Най-вероятно ще възникнат от разговори свързани с членове на вашето семейство или с любимите.

 

Изглежда, не всичко, което получите като работни задачи ще е по вашите сили. Ако нещо е извън вашите компетенции се допитайте до колега или просто кажете, че не сте в състояние да се справите сами.

 

 | 

 

 

Овен

 

Колкото и много работа да имате, не пренебрегвайте домашните си ангажименти, семейството е на първо място. Също така обърнете особено внимание на своите родители.

 

Очертава се доста натоварен работен ден. Много е важно да се придържате стриктно към предварителния график, без да показвате на колегите си, колко усилия ще ви коства това.

 

 | 

 

 

Овен

 

Опитите ви да получите всичко, което искате от връзката ви, днес може да се увенчаят с успех. Проведете разговор с партньора ви и обсъдете всички промени, които смятате да въведете в отношенията ви. 

 

 

 

Въздържайте се от правенето на дългосрочни планове и въвеждането на каквито и да е промени, докато не ви се изясни бъдещото развитие на фирмата, за която работите. Изчакайте с мащабните планове.

 

 | 

 

 

Овен

 

Очертава се тенденцията да действате необмислено, без да се вземат предвид последствията, които може да доведат до големи спорове и конфликти. Затова изкарайте вашите странни или опасни желания от системата си по безопасен начин, без да разстройвате останалите.

 

Денят е благоприятен и може спокойно да приключите с работните си ангажименти. Въпреки това този ден може да ви се стори твърде натоварен.

 

 | 

 

 

Овен

 

Днес, любовния ви живот няма да върви по вашите планове. Партньорът ви няма да е настроен за вечеря на свещи и други подобни неща. Въпреки всичко, не забравяйте да се грижите за себе си и приветливия ви външен вид.

 

Не пропускайте дори лека физическа активност, поддавайки се на мързел. Добре е да избягвате тежките храни, червено месо, хляб и млечни продукти, за да се чувствате свежи. Наблегнете на супи и бобови храни с добавка от свежа салата.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Семейните двойки ще имат някои съмнения относно бъдещето, но като цяло ще успеят да се справят с най-негативните мисли. Ще трябва да се подкрепяте един друг, без обвинения за миналото. 

 

 

 

 | 

 

 

Овен

 

Най-вероятно днес ще водите „тежки“ разговори с вашия партньор по проблеми, които стоят пред вас. Не отлагайте трудните разговори, а обсъдете различните опции за решаване на проблемните неща. Настоящата конфигурация на планетите ще улесни процеса.

 

Ако досега сте подценявали съветите на близките ви и сте живели от заплата до заплата, сега ще се наложи да си понесете последствията от безразсъдното ви харчене. Все пак, може да наваксате загубите с малко повече дисциплина.

 

Телец

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби