дневен хороскоп

 | 

 

 

Овен

 

Някои скорошни напрежения във вашия романтичен живот може да се облекчат през този ден и ще си отдъхнете. Не бъдете прекалено строги към себе си, тъй като всички правим грешки.

 

Ако сте обидили или засегнали някой ваш колега, то днес той или тя може да избухне и да ви отмъсти по начин, по който изобщо не сте и предполагали. Няма кой да вините, освен себе си, така че се извинете.

 

 | 

 

 

Овен

 

Не вземайте решение, без първо да се консултирате с партньора си. Въпреки че много хора ще споделят мненията си относно личния ви проблем, обърнете повече внимание на това, което казва партньорът ви.

 

Работата може да бъде доста изтощителна днес, ако не си правите кратки почивки през няколко часа. Това ще засили вашата ефективност и коефициентът ви на полезно действие. Опитайте се да намерите баланса между работа и почивка.

 

 | 

 

 

Овен

 

Чувството на негодувание, което таите от известно време, няма да ви позволи да приемете каквато и да е критика през този ден. Опитайте се да се освободите от негативните си мисли и да се отдадете на някакво безобидно забавление и веселие днес. Днес вашата емоционалност ще бъде доминираща. Не бива обаче да позволявате на егото да погълне вашата романтика.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Денят ще донесе някои свежи и прекрасни преживявания. Планетите ще благославят любовния ви живот с много позитивност и щастие през по-голямата част от този ден. Въпреки това, някои проблеми във вашия семеен живот могат да излязат на преден план. Възможно е Марс да ви изневери и ще ви направи емоционално уязвими. Днес е подходящият момент да трансформирате мисловния си процес. 

 

 

 

 | 

 

 

Овен

 

Дори да не се надявате на романтична вечер с вашия партньор, не унивайте и не се лутайте цял ден, без да свършите нещо полезно. Секси излъчването ви ще даде допълнителен стимул на партньора ви.

 

 

Въпреки че сте в затруднено финансово положение, вероятно ще сте много по-склонни да харчите повече пари за много храна. Преяждането от стрес може да се окаже сериозен проблем за вас, така че се погрижете за психическото си състояние.

 

Телец

 

Categories:

 | 

 

 

Овен

 

С благоприятното разположение на звездите ще можете да навлезете в нова територия на връзката си и да изпълните всичките си поставени цели относно личния ви живот. 

 

 

 

Днес, ще ви се отворят много възможности за финансов подем. Бъдете отворени и за работа с чужденци за разширяване на бизнеса ви.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Марс е категоричен, че не трябва да пренебрегвате личния си живот заради работните си ангажименти. Работата е важна, ала приоритет за вас е личният ви живот особено днес. Трябва да се погрижите и за двата аспекта - опитайте се да балансирате разумно.

 

Днес ще похарчите цяло състояние за своите любими и членове на семейството. Може би, ще сте склонни към екстравагантност и ще пожелаете да похарчите доста пари за хората, които цените.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Великден по някакъв начин ще се яви като вашият празничен фестивал. Ще бъдете изпълнени с детските спомени, които ще обикалят танцувайки в душата ви. Символиката на това свето събитие съответства на вашата светлина идваща от майката природа, събуждайки се със слънчевата енергия, която всъщност ви характеризира. Следователно всички начини за отбелязване на този специален божествен ден са добри за вас.

 

 | 

 

 

Овен

 

Днес ще попаднете в размисъл. Ще можете да видите нещата такива, каквито всъщност са, а не каквито сте ги си представяли. Едва ли ще се опитате да плувате срещу течението, предвид вашето психическо състояние. Някои лоши новини могат да ви споходят и вероятно ще поддържат съзнанието ви в стрес.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Съществуващите проблеми трябва да бъдат изгладени между вас и любимия ви човек. Всяко външно влияние само ще помрачи връзката, така че се разграничете от негативните си приятели.

 

Вероятно, ще се зарадвате на това, което вършите и работното време неусетно ще отлети. Струва си да се потрудите днес, за да се насладите на успехите си по-късно.

 

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби