дневен хороскоп

 | 

 

 

Овен

 

Не си мислете, че всичко днес ще се случва под ваш контрол, буквално с едно щракване на пръстите. Вероятно, ще изпаднете в ситуация, в която партньорът ви няма да успее да изпълни всичките ви очаквания и желания.

 

Днес, ще сте движещата сила на екипа ви. Инициативността ви и силното ви желание да стигнете до същността на проблемите, ще бъде вашето преимущество. Не се притеснявайте да изкажете мнението свободно.

 

 | 

 

 

Овен

 

Погледнете на нещата в дългосрочна перспектива, дали вашето партньорство се движи по правата, по която желаете. Не се отказвайте от идеята. Ако сте самотни, предстои ви още един безплоден ден, що се отнася до намирането на любов.

Много е вероятно днес да възникне спор между вас и някой ваш колега или клиент. Опитайте се да защитите фирмените ви интереси, без да сте груби и без повишаване на тон.

 

 | 

 

 

Овен

 

Ще се наложи да намерите свободно и спокойно време, за да освежите енергията си и да се върнете към малките радости от живота, които ви правят щастливи.

Време е да започнете да правите нещо ново. Опитайте се да намерите нови физически упражнения, които да правите, за да се преборите с емоционалният стрес, който чувствате.

 

Телец

 

Опитайте се да мечтаете по-малко и слезте на земята. Забавете темпото в ежедневието си и това ще ви помогне да се отпуснете още повече.

 

 | 

 

 

Овен

 

Влюбените и семейни двойки могат спонтанно да вземат решения, които не са съобразени със стандарта на любовта. Бъдете особено внимателни днес, защото любимият ви човек би могъл да се подплаши и да загуби афинитет към връзката ви.

Не може само вие да сте прави и всезнаещи, има очевидни неща, които не можете да подценявате, само защото са очевидни, така че определено трябва добре да помислите над его-то си днес. Ще имате достатъчно време, за да се справите в работата си, ала бъдете смирени в правотата си.

 

 | 

 

 

Овен

 

Най-лошото решение, което може да вземете днес е да се оплаквате и нервничите пред половинката ви. Не давайте поводи за конфликти.

Перспективите ви днес ще бъдат много по - добри. Възможно е повишение на работната ви позиция. Може да се наложи да поемете важни отговорности в кариерата.

 

Денят ви гарантира финансова стабилност, може да помислите за някои големи покупки. Това може да бъде покупка на имот или покупки на така мечтаните артикули за дома.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Ще бъдете приятно изненадани от новините, които ще ви донесат щастие днес и ще подобрят емоционалното ви състояние. Семейните да заровят томахавките, ако желаят да поддържат семейното огнище. За самотните също ще има специални обнадеждаващи новини.

Този ден може да се окаже твърде напрегнат за вас. Началото на работния ден ще върви трудно, но следобед работата ви ще тръгне по вода. Ще успеете да се справите с всичко планирано, така че не се притеснявайте излишно.

 

 | 

 

 

Овен

 

Ще бъде добре, ако поднасяте приятна изненада от време на време на половинката си, запазвайки пламъка на страстта. Ако сте несемейни, може да имате много приятна среща тази вечер. Прекарайте една безгрижна вечер.

Днес е необходимо да поддържате умът си свеж на работното място. Вероятно, някой от колегите ви „мъти водата“. Въпреки това, не бъдете осъдителни и ще се справите с всички възникнали проблеми.

 

 | 

 

 

Овен

 

Любимият ви човек може да се представи днес като прекрасен ментор с мъдри и ценни съвети за вас. Ако имате колебания по някакъв въпрос и ви е трудно да вземете решение, то половинката ви ще ви улесни значително.

 

Предлагането на различно решение не винаги дава моментален резултат. От вас ще се изисква търпение в този ден, докато убедите колегите ви, че новият подход може да реши даден проблем, който ви тревожи от доста време.

 

 | 

 

 

Овен

Слънцето и Венера ще са в отлична позиция с вашия знак и ще продължават да ви облагодетелстват и обещават един добър ден, изпълнен с чудесни междуличностните отношения.

Досадите, причинени от Марс и Юпитер, в труден аспект, ще бъдат усетени само от някои родени през втората и третата декада и ще бъдат изнервени от споходилите ги неуспехи. С повече търпение заплетеното ще се разплете.

Телец

 | 

 

 

Овен

Наложително е да притъпите притесненията си през този ден, ако искате да поддържате отворена и искрена връзка. В противен случай дори обичните ви ще започнат да се съмняват в чувствата ви.

Множество работни трудности биха могли да пресекат търпението ви. Припомнете си, че сте призвани да работите независимо от ситуациите, а не да се оплаквате. Така че не се изненадвайте от евентуалните проблеми.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби