Красен Кралев

 | 

 

 

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев е изписан за домашно лечение от интензивното отделение на болницата "Света Марина" във Варна.

 

В профила си във Facebook той разказа какво е преживял през последните дни:

 

"Скъпи приятели, на 23 август бях диагностициран с COVID-19.

 

Categories:

 | 

 

 

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев издаде Заповед № РД-09-554/29.05.2020 г., с която се актуализират указанията за прилагане на противоепидемични мерки в спортни обекти и съоръжения при провеждането на спортни занимания. Те са съгласувани с министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и трябва да бъдат спазвани от собствениците (наемателите) на спортните обекти, спортистите, треньорите, длъжностните лица и персонала на тренировъчните зали.

Categories:

 | 

 

 

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев издаде заповед, с която се разрешава подновяването на футболните първенства в Първа и Втора професионална лига на 05.06.2020 г. Мачовете ще се играят без публика, съобщават от Спортното министерство.

 

До стартирането на официалните срещи се допуска организиране и провеждане на подготвителен триседмичен период за въшкизстановяване тренираността на играчите:

 

 | 

 

 

Премиерът Бойко Борисов отказа да приеме акциите на Левски. Това обяви директорът на персцентъра на Министерски съвет Севдалина Арнаудова. От около час пред МС чака журналистът Сашо Диков, който е натоварен с куриерската задача да предаде акциите на министър-председателя по молба на собственика Васил Божков. Знае се обаче, че по закон като премиер Борисов няма как получи акции. Отношение по казуса с Левски взе и спортният министър Красен Кралев.

Categories:

 | 

 

 

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев одобри списък на елитни български спортисти, включени в програмата за олимпийска подготовка, които от 13 май започват тренировки на националните спортни бази в страната.

 

Това стана възможно след като Министерството на здравеопазването одобри плана, предложен от ММС за предприетите мерки, с оглед епидемичната обстановка в страната, свързана с разпространението на коронавирус COVID-19, съобщиха от пресцентъра на спортното министерство.

 | 

 

 

Със заповед № РД-09-327/11.04.2020 министърът на младежта и спорта Красен Кралев удължи срока на забрана за провеждане на спортни мероприятия до 13.05.2020 г.

Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на коронавирус COVID-19 на територията на Република България се преустановява до 13.05.2020 г. провеждането на всякакъв вид масови мероприятия, включително спортни, културно-развлекателни и научни (кина, театри, концерти, музеи, конференции, симпозиуми, спортни и СПА центрове, фитнес-зали и други).

 | 

 

 

Българският спортен тотализатор става спонсор на Левски, гласи последният слух на "Герена". Toтализаторът ще налива в клуба по 1 милион и 100 хиляди лева ежемесечно. Така "сините" ще получат мощна финансова инжекция в тежкия момент, в който изпаднаха заради ареста на спонсора си Васил Божков.

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби