хапчета

 | 

 

Западни експерти откриха, че полезните и отрицателните свойства на някои лекарства зависят от биологичния ритъм на човека, пише zdrave.to.

Експертът по хронотерапия в Университета на Уоруик, Робърт Делман, отбелязва, че човешките биоритми непрекъснато се променят. Поради това е много важно да се следи времето на деня, в което е най-добре да се пият лекарствата.

Categories:

 | 

 

Нискораслият фитнес инструктор Ричард Величков урежда спешно изнасяне от България, за да не попадне под ударите на закона за търговията с опасното менте за отслабване "Липовон". Lupa.bg научи, че "Мистър София 2018" спешно е обявил за продажба най-ценното си притежание - професионален гладиатор за близо 10 бона. Той е взел и няколко крупни заема, за да се забегне по най-бързия начин далеч от родината.

Categories:

 | 

 

Пациентски организации „Заедно с теб“ очакват официална информация от Министерство на здравеопазването относно лекарства, съдържащи ранитидин срещу киселини и язва, за които Европейската агенция по лекарствата на 13 септември съобщи официално, че съдържат примес, наречен N-nitrosodimethylamine (NDMA) от групата сартани, който е канцерогенен, пише лупа.

Веществото е класифицирано като вероятен канцероген за човека въз основа на изследвания върху животни.

Categories:

 | 

 

Дори децата знаят за ползите от витамини, а повечето възрастни не само знаят, но и активно купуват многоцветни опаковки в аптеките или популярни продукти в онлайн магазини.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби