разпит

 | 

 

 

Районна прокуратура – Пловдив образува досъдебно производство във връзка с възникналия инцидент в Цар Симеоновата градина в гр. Пловдив на 27 септември 2020 г., при който по първоначални данни група непълнолетни лица замеряли с яйца и обиждали хора с различна сексуална ориентация.

 

Разследването се води за причиняване на лека телесна повреда по ксенофобски и хулигански подбуди - престъпление по чл. 131 ал. 1 т. 12 вр. чл. 130 ал. 2 от Наказателния кодекс, за което е предвидено наказание до 1 година „лишаване от свобода“ или „пробация“.

Categories:

 | 

 

 

Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов дава показания в СДВР.

Пред телевизия "Евроком", влизайки в сградата на Столичната полиция, Костадинов обясни, че няма никаква информация за причината, поради която е призован. Подозренията му обаче са свързани с изявата му в  телевизионно предаване в телевизията във връзка с проведени други разпити на служители от "Евроком".

Categories:

 | 

 

 

Делото срещу бившия зам.-министър на икономиката Александър Манолев и дъщерята на детегледачката му Ана Димитрова за къщата да гости край Сандански започна днес в Окръжния съд в Благоевград.

 | 

 

 

Специализираният наказателен съд ще търси кои агенти на ДАНС са разпитвали основния свидетел срещу Живко Мартинов по делото “Суджукгейт”. Това става ясно на поредното заседание. Те трябва да дойдат в съда, за да дадат показания как са разпитвали Антон Проданов и дали са го заплашвали да даде показания, от които той после се отрече.

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби