НФСБ

 | 

 

 

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов категорично отрече да е показвал среден пръст на протестиращите от ресторантите и заведенията в Триъгълника на властта. Той заяви пред TrafficNews, че подкрепя ресторантьорите и заведенията трябва да отворят врати.

 

 | 

 

 

Зам.-председателят на партия НФСБ и съпредседател на парламентарната група на „Обединени патриоти“ Валентин Касабов е почина в 22,30 ч. снощи в реанимацията на УМБАЛ „Св. Екатерина“ в София. В последните два дни бе направен отчаян опит той да бъде изведен от критичното състояние, в което бе след тежко боледуване от COVID-19, продължило повече от месец. Това съобщиха от семейството на народния представител. Той е първият законотворец у нас, който не успя да се пребори със заразата и бе покосен от нея. Kасабов бе едва на 62 г. 

 | 

 

 

„Поставихме остро въпроса защо трябва да научаваме от медиите за трите поискани оставки на министри. Явно това решение е взето предната вечер и то прибързано. Образно казано, ние върнахме часовника назад”. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

 

„Винаги колективният разум е по-добър от индивидуалния. Обсъдихме въпроса и решихме, че не трябва да се бърза”, каза още той. „Не трябва Борисов сам да взима решения”, категоричен бе Симеонов пред Нова тв.

 

Categories:

 | 

 

 

НФСБ внесе законопроект със свои мерки за спасяване на туризма, одобрени от Коалиционния съвет на 28 април, съобщиха от пресцентъра на партията.

 

1. Талони (ваучери) в размер на 210 лв. за 7-дневна почивка за всички социално осигурени работници и служители като пряка мярка за подпомагане на вътрешния туризъм. Ваучерите ще важат и за 2021 г.

По 100 лв. за всеки ученик за зелени училища, културни и спортни мероприятия.

 

Categories:

 | 

 

 

Д-р Илияна Иванова е първият починал от COVID-19 лекар. Това съобщи във Фейсбук Доброслав Иванов от НФСБ.

"Тази вечер Сливен даде жертва на първа линия в борбата с коронавируса. В инфекциозното отделение на областната болница е починала е д-р Илияна Иванова, вечно светла да бъде паметта и! Дълбок поклон!

Categories:

 | 

 

 

Икономическите взаимоотношения и възможностите пред българския бизнес в Уганда – един от перспективните райони за развитие в Централна Африка, обсъди на поредица от срещи с висшите държавници на Уганда зам.-председателят на Народното събрание Валери Симеонов. Той е в африканската държава по покана на организаторите на най-големия икономически форум, който се провежда в региона – „Уганда-Европейски съюз”, съобщиха от пресцентъра на НФСБ.

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби