нарушена карантина

 | 

 

 

Районен съд – Пловдив одобри споразумение, постигнато между Районна прокуратура и обвиняемия и упълномощения от него адвокат, за решаване на делото и прекратяване на наказателното производство по реда на чл. 381 вр. чл. 357 ал.1т.4пр.2 от НПК, като страните постигнаха съгласие за следното:

Мъжът е осъден за това, че на 26 март 2020 г. е нарушил мерки, издадени против разпространението на COVID-19, докато е бил под карантина, с предписание от РЗИ – Видин.

Categories:

 | 

 

 

Трима от област Благоевград са нарушили карантината си.

На 23 март полицейски служители са извършени проверки на лица поставени под карантина, след завръщането им от страни с усложнена епидемиологична обстановка. 

Categories:

 | 

 

 

Служители на Областната дирекция на МВР в Плевен са образували четири досъдебни производства за нарушаване на домашна карантина, съобщиха от полицията.

Нарушенията са извършени през периода 18 - 22 март. Материалите са докладвани в Районната прокуратура. Работата по тези случаи продължават разследващи полицаи и екипи на съответните районни управления към ОДМВР - Плевен.

Categories:

 | 

 

 

Трима души не са спазили наложената им карантина в разградското село Гецово, съобщиха от полицията. Жител на Исперих също отказал да седи у дома. 

Нарушението е констатирано вчера около 19:30 часа. Те се завърнали от Германия и трябвало да останат изолирани за срок от 14 дни. Това обаче не се случило. Установено е, че не са адреса, който са посочели за пребиваването си.

Categories:

 | 

 

 

Трима роми от пазарджишкото гето „Изток” са задържани от полицейски служители заради неизпълнение на техни разпореждания.

Случката се разиграла на централния булевард в областния град пред банков клон, където имало струпване на хора.

Автопатрул от групата за опазване на обществения ред при районното управление в Пазарджик изпълнявайки активен контрол за спазване на меките за ограничаване на епидемията от коронавирус забелязал струпването на много хора пред сградата на банковата институция.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби