оставки

 | 

 

 

„Поставихме остро въпроса защо трябва да научаваме от медиите за трите поискани оставки на министри. Явно това решение е взето предната вечер и то прибързано. Образно казано, ние върнахме часовника назад”. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

 

„Винаги колективният разум е по-добър от индивидуалния. Обсъдихме въпроса и решихме, че не трябва да се бърза”, каза още той. „Не трябва Борисов сам да взима решения”, категоричен бе Симеонов пред Нова тв.

 

Categories:

 | 

 

 

Засега Спешното отделение в Силистра ще продължи да работи, заяви д-р Даниела Костадинова, директор на болницата в областния град. Една от причините е, че подалите колективна оставка 9 лекари имат 15-дневно предизвестие, което трябва да бъде отработено. В същото време д-р Костадинова продължава преговорите с тях, въпреки че на този етап са непреклонни. Основният им трудов договор е с отделенията, където специализират, но отказват да дават дежурства в Спешното.

 

Categories:

 | 

 

 

Премиерът Бойко Борисов каза пред журналисти, че ще обсъди с колегите си бъдещото вдигане на цената на парното.

 

Ще обсъдя с колегите, и без това им е изтекъл мандатът, смяна на Комисията за енергийно и водно регулиране, обяви той.

 

 | 

 

 

85-те лекари и медицински сестри от общинската Втора МБАЛ в София масово оттеглят оставките си, които подадоха преди няколко дни, защото не са съгласни да лекуват болни от коронавирус, пише "24 часа".

Първоначалната идея беше цялата болница да се трансформира в инфекциозна и там да се разкрият до 50 легла, като уверенията на общината са, че там ще се лекуват само по-леки случаи на заразени от коронавирус.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби