ЩУРОТИИ

 | 

 

Аржентинец от село Вия Ана публикува видео с новородено теленце, чиято муцунка прилича на човешко лице, съобщи БТА.

Устата и носът на теленцето са били малки, а черепът - силно деформиран. То не е можело да държи главата си и е умряло след няколко часа.

Categories:

 | 

 

Шведски професор предложи хората да минат на диета с човешко месо от трупове, за да се спаси планетата. 

Магнус Содерлунд от Стокхолмския икономически университет е изложил идеята си пред научен симпозиум в шведската столица, пише Ню Йорк Пост, цитирани от лупа.

На събитието е бил обсъждан въпросът може ли канибализмът да бъде решение на проблема с устойчивото изхранване на човечеството в бъдеще.

Categories:

 | 

 

Вярването, че душата е безсмъртна, е близко до всяка религия по света. Някои религии поставят идеята за вечен живот в центъра на своето учение като всичко останало е просто последствие на това схващане (Будизъм). Например селекцията на новия Далай Лама става след смъртта на предишния и всички кандидати са деца. Детето, което може да познае обектите и вещите, принадлежали на починалия духовен водач се избира за негов наследник. Възкресение в най-чиста форма, пише megavselena.

Categories:

 | 

 

Жител на Тексас в САЩ разказа как е оцелял, след като е изпаднал в клинична смърт, когато е бил на 17 години. Историята му е цитирана от Daily Express, пише zdrave.to.

Мъжът се казва Дъглас. Когато бил млад, той страдал от безсъние, но в същото време пиел алкохол. Веднъж лекарите му предписали мощни лекарства, които обаче не били съвместими с алкохола. 

В резултат на това, след като изпил хапчетата, тялото на Дъглас не издържало и сърцето му спряло за няколко минути.

Лекарите обаче успели да го реанимират.

Categories:

 | 

 

Над Русия е тествано климатично оръжие. В долната палата на руския парламент отбелязват, че в страната е надминала Запада с военната си техника и с това го е принудила да използва климатично оръжие, пише блиц.

В ефира на един от телевизионните канали депутатът Журавлев е заявил, че лошото време на територията на Русия може да е причинено от използването на климатично оръжие. По думите му това обяснява както възникването на пожарите в Сибир, така и на проливните дъждове в Москва.

Categories:

 | 

 

През март 2015 година малкият Гардел Мартин паднал в леден ручей и бил мъртъв повече от час и половина. След непълни четири дни той излязъл от болницата жив и здрав. Неговата история е една от тези, които карат учените да преразгледат самия смисъл на понятието „смърт“, пише National Gegraphic Россия, цитирани от megavselena.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби