сънища

 | 

 

Случва се понякога насън да ни се присънват покойните ни близки или наши познати хора, припомня 365novini. Подобни сънища предизвикват нееднозначна реакция в хората. Някои смятат, че починалият ни се явява, за да даде знак, че е добре, други вярват, че това са игри на нашето съзнание.

Мненията могат да бъдат различни. Всеки вярва в това, което е близо до него. Позицията на църквата например е такава, че на такива сънища не трябва да се обръща голямо внимание, а по-често да се ходи в храма и да се почита паметта на починалите.

Categories:

 | 

 

 

Въпреки че вече не са с нас, близките, които са починали, никога не ни напускат. Много хора разказват как те ги посещават в сънищата им и колко реалистично е всичко.

“Майка ми и баща ми починаха преди повече от десет години в рамките на една година. Около шест месеца след всяка смърт имах живописен сън с всеки един от тях или с двамата. И това не беше обикновен сън, чувството беше различно.”

Categories:

 | 

 

Британски изследователи публикуваха резултатите от експерименти, които трябваше да открият ... цвета на смъртта, съобщава medpulse. 

Опитите са проведени върху червеи, но учените твърдят, че такива "входни данни" могат да бъдат приложени към всякакви биологични видове, включително хора. 

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби