родители

 | 

 

 

Хибриден образователен модел много трудно ще се реализира, призна министърът на образованието и науката Красимир Вълчев.

"Дистанционната форма на образование, която стартирахме от началото на извънредното положение в страната, не е организирана от училище. Това беше обучение в електронна среда при запазване на дневната форма. Част от училищата ще стартират ефективно дистанционна форма на обучение. Учениците могат да се включат в обучение в училища-центрове за дистанционно обучение, съобщи БНР.

Categories:

 | 

 

 

11-годишният Закари Сабин е починал след водно отравяне в Колорадо тази седмица, съобщава местното издание Colorado Springs Gazette, цитирани от Канал 3. 

 

На 18 юни бащата на Закари - Райън, и втората му съпруга Тара се предават на полицията, след като разследване за смъртта на момчето от 11 март 2020 г. доказва, че именно те са причината за фаталния край.

 

 | 

 

 

Полицията издирва бившия затворник Стефан Петров Чолаков, след като преби майка си и баща си, за да им вземе последните пари, съобщи Флагман.

 

В момента служители на Първо РУП Бургас дирят побойника в ромското гето на Бургас Кумлука. Предполага се, че се е скрил при приятели.

 

Categories:

 | 

 

 

Проектът "Родители в заетост" продължава, припомнят от социалното министерство в информация за мерките, които продължават да действат и след края на извънредното положение. Информацията се публикува на сайта на министерството във Фейсбук.

 

Categories:

 | 

 

 

Над 80% от родителите на децата в предучилищна възраст искат детските градини да отворят врати възможно най-скоро. Това показва анкета, която Община Пловдив изпрати по инициатива на ресорния заместник-кмет Стефан Стоянов, изпратена на имейл адресите, на които са записани децата им в електронната система на Община Пловдив. Проучването ще бъде обобщено и предоставено на Министерството на образованието.

 

Categories:

 | 

 

 

Изключително остра реакция и отпор от родители, след като вчера стана ясна идеята за връщане в училище на децата от 7-ми и
12-и клас. Появи се и петиция за продължаване на дистанционното обучение до края на учебната година, в която родителите се надявт, че правителството и щабът ще поставят "на първо място здравето и живота на всички ни и така ще се избегне още по-високата заболеваемост в страната".

Ето целия текст на петицията:

До

Г-н Бойко Борисов - министър-председател на Република България

Categories:

 | 

 

 

Предложих да създадем организация, така че да може да се пуснат само родители с малки деца в парковете и то в определени часове по определени маршрути, за да може да гарантираме еднопосочно движение. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова пред журналисти по време на проверка на ремонта на пътен възел „Лозен“.

„Това е огромна организация, която изисква време и за която ние работим. Кога ще стане това, това ще го препоръча и ще го реши Националният оперативен щаб“, обяви тя.

Categories:

 | 

 

 

 

Родители излязоха на протест след гаврата с ученик от пазарджишкото училище „Иван Батаклев“.

Скандалът избухна вчера, когато стана ясно, че заради непослушание третокласник е бил наказан от своята класна да бъде заплют от всички свои съученици.

Categories:

 | 

 

43-годишният Лари Самптър от град Дентън, Тексас, се е ядосал на своята 15-годишна дъщеря Мадлин заради това, че тайно водела момчета в стаята си и те оставали там за през нощта.

Като наказание бащата предложил на дъщеря си два варианта: да се прости с телефона си за месец или да даде на родителите контрол върху нейните акаунти в социалните мрежи в продължение на две седмици, съобщават американските издания.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби