ОЩЕ ЕЛИКСИРИ

 | 

Представяме ви извънредно полезен лек в лечението на остеопороза , болки в гърба ,костите и ставите , както и при артрит . Действително, ако имате възрастни хора в семейството, те със сигурност знаят тази много ефикасна рецепта.

 | 

Естествените органични киселини, които се съдържат в доматите имат доказано полезно действие върху кожата.

Те изчистват порите в дълбочина, отстраняват мъртвите кожни клетки, избелват и подновяват повърхностния кожен слой.

 | 

Подсилете имунната си система с н ай-мощния естествен антибиотик !

Ако имате слаба имунна система и страдате от постоянни инфекции и възпаления, е време да сложите край на това!

 | 

Вероятно не сте чували досега за стафидената вода, но тя бързо би могла да стане вашето любимо питие.

Ако следвате стриктно лечебната процедура, която ви предлагаме, след само 4 дни ще отчетете, че храносмилането ви се подобрява и вече сте доста по-пълни с енергия, отколкото преди. Стафидената вода стимулира усилено всички биохимични процеси в черния дроб, като подпомага детоксикирането на кръвообращанието, установи Doctorbg.net.

 | 

Средството за лечение на кашлица с банани и мед има двойно действие, стимулира възстановяването на жизнените сили на тялото и ускорява лечебния процес.

 | 

Оток се нарича увеличението обема на течността в междуклетъчното пространство.  Подуването на краката  може да се случи по различни причини:

 | 

Цветът на ръцете, рисунъкът на линиите по дланта, формата на ноктите говорят много за здравето на човек. По дланите може да се разчете моментното състояние на организма или да се видят симптомите за идващо заболяване.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби