ЛЕКОВЕ

 | 

Екзема (дерматит) е онова неприятно състояние на кожата, при което участъци от нея са възпалени; имате сърбеж и зачервяване, обриви, мехурчета и нацепвания, ранички, изтичане на секрет. Причините да чувствате всичко това са няколко. Едно от обясненията за появата на екзема е недостиг или липса на специфичен протеин в кожата.

 | 

Черният бъз е мощна лековита билка, която се използва като силно укрепващо имунитета средство. Той предотвратява развитието на ракови клетки в организма, чрез пречистване на токсините от тялото и стимулиране производството на бели кръвни телца (левкоцити).

 | 

Бернардо Лапауло от Аризона е роден в Бразилия през 1901 година и не е първият столетник в рода си. Още като дете приел от баща си съвети как да спазва здравословен начин на живот и ги е следвал през целия си живот.

 | 

Добре познатият ни нишадър действително е чист амониев хлорид . Това химично съединение е лек за много болежки .

Пакетче от него струва по-малко от лев, но ползите от употребата са му са многобройни.

 | 

Живовлякът е природен дар с редица чудодейни свойства. Дълго време е бил смятан за бурен, докато не са открили неговите лечебни свойства.

Живовлякът е такава билка, че ще ви послужи добре, за каквото и да посегнете към нея. Някога бабите са привързвали раните и ожулените колене на децата с жилавите му листа.

 | 

То не е болест. Но е добре да познаваме симптомите, които известяват рязкото му спадане, за да избегнем неразположенията.

Полезно е да знаем и начините, с които да го нормализираме.

 | 

Тези 5 съставки може да ви помогнат за предотвратяването на много заболявания, като например деменция, инфекции, рак и други, пише zajenata.bg.

Нека видим по-подробно как този прекрасен чай може да действа като лекарство за повече от 50 заболявания.

 | 

В тази статия ние ще ви разкрием тайната рецепта на един супер ефективен лек срещу силна кашлица. Най-важното е, че това естествено средство започва да действа само до няколко часа.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби