ЛЕКОВЕ

 | 

Тази напитка освобождава организма от излишната сол и влияе положително на цялостното здраве на организма. За този здрав народен лек са необходими само две съставки - чесън и вино.

 | 

Сред най-лесните за отглеждане, най-разпространени и най-ценни билки и цветя е здравецът. Латинското му наименование е гераниум (Geranium). Произхожда от гръцката дума geranos, което означава жерав и е свързано с формата на плода, напомнящ клюн на жерав.

 | 

Рецептата за детоксикираща напитка, за която ще говорим има способността да почиства и да премахва всички токсини от организма.

Тя работи ефективно за ускоряване на метаболизма, балансиране на кръвното налягане, премахване на мазнините и борба с диабет, което е може би най-голямото предимство на използването на тази напитка.

 | 

В наши дни диабетът е сред най-разпространените заболявания и причина за инвалидизация и смъртност в развитите страни.

В почти всички случаи болестта е доживотна, а качеството на живот зависи от непрекъснатото следене на кръвната захар. Режимът на хранене има водещо значение за хората, страдащи от диабет. Те трябва да се откажат от редица продукти и да спазват определена диета.

 | 

Тази напитка е отлично средство за изхвърляне излишъка от сол и отлагания от организма .Подобрява работоспособността на организма, прочиства кръвта , укрепва имунитета , кръвоносните съдове и сърцето.

 | 

Вероятно сте чували за удивително лесното премахване на болки в тялото, чрез масаж на дланите. Дори едно правилно докосване ще ви накара да изглеждате по-добре, ще се чувствате по-добре и дори ще схващате по-добре.

 | 

Листа от смокиня свалят кръвната захар, лекуват язва и редуцират теглото, за да станете по-слаби и здрави.

Благодатната смокиня, наричана в Индия дървото на бедните, защото има вкусни плодове почти през цялата година, е много полезно за здравето дърво.

 | 

Мазолите са много често срещан проблем, който обикновено засяга повече жени, отколкото мъже. Те представляват солни отлагания, които се случват поради някакво възпаление или поради носене на неудобни, тесни обувки.

 | 

Докато решите да отидете на зъболекар, изпробвайте най-доброто природно лекарство срещу зъбобол, което непрекъснато се използва в Индия - подправката карамфил.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби