Съобщение за грешка

User warning: The following module is missing from the file system: demo_profile. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/bradq0us/old_bradva/includes/bootstrap.inc).

ЛЕКОВЕ

 | 

Ако пушите повече от 5 години, тогава със сигурност имате проблеми с кашлицата, а може би и с бронхита.

Разбира се, най-дборе е да оставите цигарите, но това не се прави така лесно. За да намалите тяхното вредно въздействие е желателно да включите тази рецепта в ежедневната си диета

 | 

Доскоро се смяташе, че мозъчните клетки са краен брой и през живота само намаляват. Оказа се, че макар повечето неврони да се появяват през детството, в някои центрове те се образуват и в зряла възраст и дори в късните години от живота.
Този процес, наричан неврогенеза, протича например в хипокампуса - може би най-важната зона в мозъка, която дирижира паметта, емоциите и усвояването на знания, пише 24 часа. Има фактори обаче, които блокират неврогенезата и убиват мозъчните клетки. Ето 5-те най-опасни от тях:

 | 

Яжте тези продукти и мозъкът ви ще бъде в отлично състояние!

Учени разкриха уникална диета, която предпазва мозъка от деменция. Спецовете от университета зад океана са установили, че някои храни предпазват мозъка от бързо стареене.

 | 

Те дават незабавна подхранващ количество енергия – изследванията показват, че само за две банани осигуряват достатъчно енергия за напрегната работа 90 минути. Това не е, следователно, водещи спортисти бананови плодове чудо в света се считат не. 1!

 | 

Ето някои важни неща, които ноктите могат да разкрият за здравето ви.

Пожълтяване на ноктите

Ако ноктите ви имат лек или силно жълтеникав отенък, вероятно има някакъв здравословен проблем. Най-често това сочи за наличието на гъбички.

 | 

Диетолози, лекари и други специалисти отдавна потвърдиха предимството на консумацията на мед и канела, комбинация, която е мощно оръжие срещу много болети. Смята се, че дори и египтяни са използвали медът за лечение на рани, гърците за дълъг живот, а старите индийци, за да поддържат баланса в организма и доброто си здраве. 

 | 

Днес ви представяме едно наистина вкусно лекарство срещу депресия, тревожност,нарушен сърдечен ритъм, липса на енергия, понижено либидо. Това е една уникална комбинация, позната още от древните гърци.

 | 

Как се прави елексир с орехи и мед?

За ползите от мед и орехи знаят много хора. Този продукт е бил известен още от времето на Авицена (98-1037), Здравословният ефект върху човешкия организъм е достатъчно мощен. Когато се използва обаче неправилно, може да доведе до различни нежелани ефекти.

 | 

Лек за кокоши трън, който е добре познат още времето на нашите баби

Нашите баби имат решение за абсолютно всеки проблем. Те са категорични, че от билковите и натурални способи по-ефективно лекарство не съществува. Борбата с болестите е твърде лесна благодарение на народни рецепти с доказано действие през годините.

 | 

Причините за проблемите с щитовидната жлеза могат да бъдат най-различни. Първите признаци на заболяването са постоянна умора и апатия. На пациентите започват да падат косите, те бързо наддават на тегло и страдат от депресия. Ето защо, ако забележите подобно нещо, не забравяйте да се консултирате с лекар.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби