Георги

 | 

 

 

Георги вече е в болница Медикал парк в Истанбул. Още първия ден беше направена биопсията на костен мозък. За съжаление Георги постъпи с висока температура 39 градуса (възможно е да е била по-висока), както и затруднено дишане.

 

ПСР тестът му е дал пложителен резултат, известно време след което е получил гърч. В момента е интубиран и поставен в изкуствена кома, съобщи Васил Костадинов в сайта helpkarma, където може да се дарят средства за 20-годишното момче.

Categories:

 | 

 

 

Момчето, което е само на 20 години, а за четвърти път се сблъсква с коварния рак - най-острата форма на левкемия, се озова блокиран и без лечение за онкозаболяването си в COVID отделение на столична болница. Повече от два дни младежът не е получил консултация с хематолог, тъй като е бил с позитивен PCR тест.

Майката на Георги Китипов обясни в предаването "Тази сутрин" по bTV, че той е с лека температура и леко отпаднал – като човек на химиотерапия. 

 

Categories:

 | 

 

 

Напусна ни най-красивото момче с най-прекрасната усмивка. Да се надяваме, че вече е на по-добро място и болка няма да има. Но болката за нас е огромна. Така оповестиха във фейсбук смъртта на 18-годишния Георги Арнаудов от пазарджишкото село Паталеница, който страдаше от Сарком на Юинг.

 

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби